16.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΒότσαλο στα στάσιμα νερά Ραφήνας-Πικερμίου η παραίτηση Βασιλόπουλου!

Βότσαλο στα στάσιμα νερά Ραφήνας-Πικερμίου η παραίτηση Βασιλόπουλου!

Έτοιμη από καιρό είχε την παραίτηση ο τέως πλέον αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας που στήριξε την πλειοψηφία του Βαγγέλη Μπουρνούς.

Απλά περίμενε υπομονετικά να ολοκληρώσει κάποιες εκκρεμότητες που έτρεχαν (βλέπε ράλι αντίκα εκδήλωση που κατά την προσφιλή του τακτική οικειοποιήθηκε ο δήμαρχος) και την κατάλληλη στιγμή για να την υποβάλλει. Αυτή η στιγμή ήρθε χτες κατά την διάρκεια προγραμματισμένης συνεδρίασης του Σώματος, όπου μετά την επίθεση που δέχτηκε απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Μάκη Βουδούρη, επειδή καταψήφισε την νέα αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού, με ατυχείς επισημάνσεις περί υποχρέωσης να ψηφίζει τις εισηγήσεις ως έμμισθος αντιδήμαρχος, έστειλε ηλεκτρονικά την παραίτησή του στο πρωτόκολλο του δήμου, καταγγέλλοντας ως απολυταρχική την νοοτροπία που εξέφρασε ο συνάδελφός του κος Βουδούρης.

Η παραίτηση Βασιλόπουλου ενήργησε ως καταλύτης δίνοντας ώθηση στην επανεκκίνηση του ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας που περίμενε υπομονετικά κάτι επιτέλους ν’ αρχίσει να κινείται στο δήμο.

Σε προσωπική επικοινωνία με τον κο Βασιλόπουλο σχετικά με τις προθέσεις του για τη συνέχεια, μας δήλωσε ότι θα λειτουργήσει πλέον με βάση την συλλογική άποψη της παράταξής του επί των εισηγήσεων, όπου θα ψηφίζουν ανάλογα προς όφελος του γενικού συμφέροντος. Ξεκαθάρισε δε ότι η παράταξή του παραμένει αρραγής μέσα κι έξω απ’ τον δήμο. Σε ερώτησή μας σχετικά με όσα ακούγονται για την κα Βασιλικού και την πρόθεσή της να στηρίξει την δημοτική αρχή Μπουρνούς, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι όσα λέγονται επ’ αυτού είναι απλά αποκυήματα κάποιων ευφάνταστων που σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις.

Σίγουρο είναι ότι το δημοτικό σκηνικό σε Ραφήνα – Πικέρμι αλλάζει, καθώς περιμένουμε από τούδε και στο εξής να «ξυπνήσει» το αντιπολιτευτικό σκέλος απέναντι σ’ ένα τοπάρχη που ενεργεί απολυταρχικά, οικειοποιούμενος κυρίως επιτεύγματα άλλων ακόμα και της Κυβέρνησης.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα