Το θέμα αναδείχτηκε απ’ τον καλό φίλο Χρήστο Τσεμπέρη κάτοικο της περιοχής που σημειώνει: «Μαύρα σκοτάδια ξανά στη Σάπαρη, Θέμιδος και τους γύρω δρόμους. Ο Δημοτικός φωτισμός αγνοείται. Ξανά!».
Συνεχίζοντας σημειώνει: ’UPDATE: Φίλοι με ενημερώνουν ότι δεν είναι μόνο εδώ, αλλά γενικευμένο κι εκτεταμένο. Δεν ξέρω αν είναι βλάβη που οφείλεται πάλι στο ΔΕΔΔΗΕ ή βλάβη του Δήμου, όχι δηλαδή ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα είναι ένα: σκοτάδι. Ειλικρινά αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς θα γίνει σε μια “φορτωμένη” ημέρα. Είτε λόγω καιρού είτε λόγω φόρτου και ζήτησης…”
Η οπτική απεικόνιση στην εικόνα που ανέβασε (Τσεμπέρης) δείχνει την Λεωφόρο Φλέμινγκ όπως ξεκινά απ’ την κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όπου ο φωτισμός απ’ τα καταστήματα δείχνει τον δρόμο, που είναι θεοσκότεινος καθώς ο δημοτικός φωτισμός έχει συσκότιση.
Κάνουν λάθος αν νομίζουν κάποιοι ότι η διοίκηση Τσεβά δεν ευθύνεται. Ας μην ρίχνουν ξανά το πρόβλημα στη ΔΕΔΔΗΕ, με δεδομένο ότι το πρόβλημα έχουν οι διοικούντες που αποδεικνύονται ΜΗ ικανοί να διασφαλίσουν ακόμα και τα ελάχιστα της καθημερινότητας των πολιτών που τους εξέλεξαν.





