29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Οι Δήμαρχοι κ.κ. Μπουρνούς –Πιστικίδης ΤΩΡΑ προτείνουν την παραίτηση του Δήμου από την προσφυγή στο ΣτΕ για την τμηματική οριοθέτηση του ρέματος!

Τι άλλο θα ακούσουμε από την Διοικούσα Αρχή του Δήμου μας! Πόσες πολιτικές κυβιστήσεις ακόμη  θα δούμε! Μετά  το μνημόνιο συναντίληψης, την αποδοχή της κυβερνητικής πρότασης  για  χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, τώρα προτείνουν την παραίτηση του Δήμου από την προσφυγή που είχε  καταθέσει στο ΣτΕ κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την ακύρωση του Προεδρικού Διατάγματος 27/27-8-2014  το οποίο αφορά την τμηματική οριοθέτηση του ρέματος Ραφήνας.

Η εν λόγω προσφυγή είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί ενώπιον του Ε΄ τμήματος του ΣτΕ στις 7-6-2017, για αυτό τρέχουν τη  διαδικασία …να προλάβουν,  …   αφ’ ενός μεν να μην πάνε …στράφι οι μέχρι σήμερα αποφάσεις τους περί της εγκατάστασης του ΚΕΛ, αφ’ ετέρου  να περισώσουν ότι … περισώζεται με  την επικείμενη  κατάθεσή τους  στην προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί τώρα ο εισαγγελέας με βάση το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα περί   παράβασης καθήκοντος.

Δυστυχώς, η πολιτική τους ελαφρότητα έχει «χτυπήσει» κόκκινο και  προκειμένου να «σωθούν» ..δίνουν γη και ύδωρ. Έλεος!

  

Η Αμαλία Τόκα  

Είναι δημοτική σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα