26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑΝΤΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΜΑΡΙΑ (ΑΡΜΑΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ)

ΑΝΤΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΜΑΡΙΑ (ΑΡΜΑΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Ωραία κοιμωμένη Σουζάνα 

Θλιβερή στιγμή να σε θωρώ γαλήνια κοιμισμένη θαρρείς, που όμως δεν μπορεί ένα φιλί να σ’ επαναφέρει πίσω στους αγαπημένους σου που άφησες πίσω σύζυγο, παιδιά, γονείς, αδέλφια, αλλά και φίλους και γνωστούς ακόμα και μη φίλους που όμως κλείνουν σήμερα ευλαβικά το γόνυ μπροστά στον άνισο αγώνα που έδωσες πέντε χρόνια κοντά, με το τέρας που ζήλεψε την έντονη προσωπικότητά σου και θέλησε να σε πάρει για πάντα κοντά του.

Ευαίσθητη Σουζάνα

Πάλεψες την αδικία που σε οδήγησε στην αγκαλιά του τέρατος, που αντιμετώπισες με γενναιότητα μεγάλη. Αλλά, υπέροχη αγωνίστρια, δυστυχώς δεν ήσουν η πεντάμορφη του παραμυθιού που κατόρθωσε να μεταμορφώσει το τέρας σε όμορφο πρίγκηπα. Τούτο εδώ το τέρας σου απομυζούσε χρόνο το χρόνο,  μέρα τη μέρα κάθε ικμάδα ζωής μέχρι που τελικά σε πήρε μακριά μας.

Δυναμική Σουζάνα

Λάμπρυνες με την παρουσία σου την Ραφήνα μας, με τους αγώνες που έδωσες σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής. Πάντα πρώτη σε συλλογικούς αγώνες. Πάντα μπροστά σε πολιτικές προσπάθειες που υπηρέτησες με πάθος κι αυτοθυσία πολλές φορές. Πάντα θαρραλέα στην αντιμετώπιση δικαίων ή αδίκων επιθέσεων που δέχτηκες προσπαθώντας πάντα να κρατήσεις αλώβητη την οικογένεια σου. Την υπέροχη οικογένειά σου που σήμερα θρηνεί την απώλεια μιας μοναδικής συζύγου, μάνας, κόρης, αδελφής.

Φίλη Σουζάνα

Βρίσκομαι σήμερα εδώ εκφράζοντας όλα όσα θα ήθελαν να σου πουν οι χιλιάδες φίλοι σου που παρακολουθούσαν αθέατοι το Γολγοθά που ανέβηκες όλα αυτά τα χρόνια, ξεγελώντας άπειρες φορές τον χάροντα που παραμόνευε να σ’ απαγάγει. Παρακολουθώντας μια γενναία γυναίκα που αξιοπρεπώς κουβάλησε το σταυρό της, χωρίς παράπονα και παρακάλια. Μια γυναίκα που δεν έπαψε στιγμή όλα τα δύσκολα χρόνια της πάλης με το τέρας, να συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα, να βρίσκεται κοντά και να ενθαρρύνει τις επιθυμίες του συζύγου και των παιδιών της,

Σουζάνα  

Ήσουν πρότυπο όμορφης, δυναμικής και δραστήριας γυναίκας, ένα εκρηκτικό μείγμα που προκαλούσε ζήλια, αλλά και φθόνο ενίοτε. Εύχομαι εκεί στο ουράνιο στερέωμα να βρεις την ολοκληρωτική γαλήνη που δεν βρήκες κοντά μας. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου στην οποία η απώλειά σου θα είναι περισσότερο από ποτέ αισθητή. Εύχομαι να βρεις τον παράδεισο που ονειρεύτηκες δίπλα στους αγγέλους, την αρχόντισσα κα Μαρία και τον κυρ Μπάμπη που σίγουρα σ’ έχουν καλωσορίσει στην αιώνια κατοικία σου.

Σουζάνα μου ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει σε λίγο

Καλή ανάπαυση να έχεις και Καλή Ανάσταση όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.  

ΑΝΤΙΟ ΣΟΥΖΑΝΑ ΜΟΥ

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα