21.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜπουρνούς – Τσεβά συνδιοίκησαν επί 9 χρόνια! Αυτή είναι η αλήθεια

Μπουρνούς – Τσεβά συνδιοίκησαν επί 9 χρόνια! Αυτή είναι η αλήθεια

Οι ψευδείς ειδήσεις – fake news – είναι στοιχείο της ανεπάρκειας υποψηφίων, που δεν μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο έναν δυνατό αντίπαλο, στην εκλογική αρένα των δημοτικών εκλογών.

Μετά από 9 χρόνια συνδιοίκησης της Δήμητρας Τσεβά με τον Βαγγέλη Μπουρνούς, δεν μπορεί να εκφράσει αντιπολιτευτικό λόγο απέναντί του, αφού θα φανεί ότι αντιπολιτεύεται τον εαυτό της.

Μη μπορώντας να αντιπολιτευτεί, μη μπορώντας να εκφραστεί, μη μπορώντας να παρουσιάσει έργο, μη μπορώντας ν’ αντιπαρατεθεί απέναντι στον Ανδρέα Βασιλόπουλο, η ίδια κι οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξής της, μέλη παλιών οικογενειών και αιρετών επί χρόνια, που πιστεύουν (λανθασμένα) ότι η οικογενειοκρατία καλά κρατεί, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για δημοσκόπηση που παρουσιάζει (δήθεν) τον Βασιλόπουλο στα πατώματα.

Επειδή οι ψευδείς ειδήσεις είναι αποκούμπι των αδυνάτων και των χαμένων μέσα στην ανυπαρξία έργου και προγράμματος τους, προκαλούμε την κα Τσεβά να παρουσιάσει δημόσια τα στοιχεία της δημοσκόπησης (αν έχει), για να μάθουν κι οι ψηφοφόροι από έγκυρη πηγή τα ευρήματα.

Ειδάλλως τα «χαρτάκια» ή «ραβασάκια» με στοιχεία fake δημοσκόπησης που μοιράζουν, είναι απλές συκοφαντίες εναντίον του Ανδρέα Βασιλόπουλου και της ομάδας του που έχουν ανεβάσει ταχύτητα για να κόψουν πρώτοι το νήμα του τερματισμού.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα