21.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Τα τελευταία χρόνια περνάμε μέσα από μια πολύ σκληρή δοκιμασία, η οποία έθεσε προ κρίσης τις πεποιθήσεις, τις αξίες μας, την ίδια μας την υπόσταση. Ιδιαίτερα οι δήμοι, μέσα από μια πρωτοφανή δημοσιονομική προσαρμογή κλήθηκαν να κρατήσουν όρθια την κοινωνία μέσα από δομές αλληλεγγύης και πρόνοιας.

Είμαι πεπεισμένος, πως η διοίκηση του δήμου, με τη νέα, πρωτοποριακή αντίληψη που έχει για τα δημοτικά πράγματα, θα προχωρήσει γρήγορα το ανορθωτικό έργο κάνοντας τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου πάροχο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προς τους πολίτες.

Τις ημέρες αυτές ας μην ξεχνάμε τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, τους λαούς που υποφέρουν, αλλά κυρίως τους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής, που βιώνουν κακουχίες και διώξεις διακηρύσσοντας πως πριν δύο χιλιετίες γεννήθηκε «παιδίον νέον, ο προ αιώνων Θεός».

Το μήνυμα αυτό διασώζει ακόμα την εξαιρετική ποιητική που προσπαθεί να μιλήσει με όρους ανθρώπινους για το υπερφυσικό, το ασύλληπτο στη λογική μας αναγκαιότητα. Τα Χριστούγεννα δεν είναι τίποτε άλλο παρά η έκπληξη της Ζωής, που ενδύεται τη φθορά για να νικήσει το Θάνατο.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους δημότες Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

Γιώργος Κοκκόλης
Αντιδήμαρχος Πικερμίου, Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου

Αραφηνίδων Αλων 12, 19009 Ραφήνα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα