30.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

Σήμερα η Ραφήνα θρηνεί. Σήμερα θρηνούμε όλοι την απώλεια ενός καλού και άξιου συμπολίτη, ενός ενεργού συνδημότη, του Γιώργου Λουκάτου, που σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας γαλήνια στο κρεβάτι του σπιτιού του, όπου ο Μορφέας τον παρέδωσε στο Θάνατο, έτσι όπως μόνο οι ΑΡΕΣΤΟΙ τελειώνουν την επίγεια ζωή τους.  

Θρηνούμε σήμερα ένα καλό φίλο, ένα ενεργό πολίτη, ένα άνθρωπο που έγραψε ιστορία μέσω της συμμετοχής του στο τοπικό αθλητισμό, με την ανεπανάληπτη λατρεία του στην ομάδα της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, όπου ως πρόεδρος την οδήγησε σε ύψιστους τίτλους και στη Γ΄ εθνική και ως επίτιμος πρόεδρος βοήθησε ενεργά τις ακαδημίες όπου νεαρός φίλαθλος και ποδοσφαιριστής είναι ο συνονόματος εγγονός του.

Θρηνούμε, θρηνώ σήμερα ένα γείτονα, ένα φίλο, ένα Άνθρωπο με κεφαλαίο Α, που πάντα στάθηκε δίπλα σε κάθε καλή προσπάθεια που ήταν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ένα Άνθρωπο που χαιρόταν σαν παιδί όταν παρέδιδε τα κύπελα που κέρδιζε η Θύελλα στο δήμο.

Ένα Άνθρωπο που συμπαραστεκόταν πάντα σε φίλους, αλλά και κομματικούς αγώνες υπέρ της Ν. Δημοκρατίας που υπήρξε πρωτοκλασάτο στέλεχος.

Ένα Άνθρωπο που για να βοηθήσει και μόνο το κόμμα και τον αγαπητό του Βασίλη Κικίλια μπήκε στην εκλογική  διαδικασία, όπου μέτρησε πραγματικούς φίλους κι όχι αυτούς που δήλωναν φίλοι χωρίς να το αποδεικνύουν έμπρακτα με το σταυρό που τότε χρειαζόταν.

Ένα μεγαλόψυχο Άνθρωπο που πάντα συγχωρούσε όσους κατά καιρούς τον πλήγωναν. Ένα Άνθρωπο που αφήνει τεράστιο κενό σε όσους είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν, πολύ δε περισσότερο στην οικογένειά του που πίστεψε μετά τις αλλεπάλληλες φορές που κονταροχτυπήθηκε με το χάρο ότι τον νίκησε, αλλά εκείνος τον πήρε κοντά του μια στιγμή που κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Αυτό τον Άνθρωπο, το Γιώργο Λουκάτο, θα αποχαιρετήσουμε αύριο στις 6 το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Ναό της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, όπου θα συλλυπηθούμε την απαρηγόρητη σύζυγο, τους λατρεμένους γιους και τις νύφες που του χάρισαν την ευτυχία να αγκαλιάσει εγγόνια.

Καλό παράδεισο Γιώργο. Είθε ο τόπος που θα σε υποδεχτεί να ωφεληθεί απ’ την παρουσία σου, ακριβώς όπως ωφελήθηκε κι ο τόπος, Ραφήνα, που διάλεξες ως μόνιμη κατοικία σου.

Με τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Αγγελική Ραγκούση  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα