27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μηνύματα προς τους εξεταζόμενους μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδό τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα απευθύνουν οι δήμαρχοι:

ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ κ. Βασίλης Πιστικίδης

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Οι πανελλήνιες εξετάσεις  που αρχίζουν σήμερα είναι μία από τις πρώτες κρίσιμες δοκιμασίες που έχετε να αντιμετωπίσετε στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Αυτή η δοκιμασία, σας ανοίγει έναν δρόμο για την ανώτατη εκπαίδευση που δεν είναι ο μοναδικός.

Είναι βέβαιο πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με σταθερούς υποστηρικτές τους γονείς και τους καθηγητές σας, έχετε προετοιμαστεί ώστε να έχετε τα απαιτούμενα εφόδια και οι προσπάθειες σας να ανταμειφθούν και εύχομαι ο καθένας θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει. 

Όμως καλό είναι να μην παγιδευτείτε στη λογική του «πέρασα» ή «δεν πέρασα» στη σχολή που επιθυμούσα. Δώστε σήμερα την μάχη με αυτοπεποίθηση, με ψυχραιμία, με αισιοδοξία, με θετική σκέψη και κάθε αποτέλεσμα αντιμετωπίστε το ως πρόκληση για μια νέα αρχή.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

Βασίλης Πιστικίδης

Δήμαρχος

Ραφήνας-Πικερμίου

Και ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ κ. Γιώργος Σωφρόνης

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα,  για την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αναγνωρίζοντας το άγχος και την αγωνία, τόσο των μαθητών αλλά και των γονιών και εκπαιδευτικών, θα ήθελα να σας προτρέψω να είστε αισιόδοξοι, ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να επιτύχετε τις καλύτερες επιδόσεις.

Από εδώ κι εμπρός ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές κι εσείς με τις επιλογές σας θα αποφασίσετε ποια πορεία θα επιλέξετε. Επιδιώξτε τα όνειρά σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Γιώργος Σωφρόνης

Δήμαρχος Σαρωνικού

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα