21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ & ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ & ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ένα μήνυμα όλο ζεστασιά και φροντίδα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, απευθύνει ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, επ’ ευκαιρία της σημερινής ημέρας, 1η Οκτωβρίου, που είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στη Τρίτη Ηλικία:  

“Ημέρα αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία η σημερινή. Αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν με αγάπη, κόπους και θυσίες, μας μετέδωσαν αξίες και ιδανικά και μας όπλισαν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πορευτούμε στη ζωή.

Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν βιώσει πολλές δύσκολες στιγμές στη ζωή τους , είναι δυστυχώς και σήμερα υποχρεωμένοι να στηρίζουν με όσα μέσα διαθέτουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους και το κάνουν με μεγαλείο ψυχής και με αστείρευτη δύναμη και αγάπη.

Ως Δημοτική Αρχή φροντίζουμε για την αξιοπρεπή διαβίωση τους, στηρίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, παρέχοντάς τους προληπτικές εξετάσεις και ενημερώσεις από ειδικούς στα θέματα που τους αφορούν, αλλά και φροντίζοντας για την ψυχαγωγία και τις όμορφες στιγμές τους.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους που μας πήραν από το χέρι στα πρώτα βήματα της ζωής μας .

Τους εύχομαι μακροημέρευση, όρεξη για ζωή και να συνεχίσουν να μας χαρίζουν απλόχερα αγάπη, γνώσεις και πολύτιμες συμβουλές.”

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα