21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ…ΔΑΝΑΟ (ΝΙΑΡΧΟ) ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑ

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ…ΔΑΝΑΟ (ΝΙΑΡΧΟ) ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑ

Τελικά καλοί μας αναγνώστες οι καλύτεροι ρεπόρτερ μας είστε εσείς που μας ενημερώνετε με τα πιο κουσκουσιάρικα νέα, είτε αφήνοντας σε μας το σχολιασμό, είτε σχολιάζοντας οι ίδιοι όπως το πιο κάτω άρθρο, άγνωστου συντάκτη. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε. 

Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ 

Έχει αρχίσει ήδη να πυκνώνει η προσέλευση, όταν από μια πόρτα της αίθουσας εμφανίζεται ήσυχα και διακριτικά. Φοράει ωραίο bespoke κοστούμι, άψογα δεμένη γραβάτα στο χρώμα της θάλασσας, καλοχτενισμένα μαλλιά και μια μικρή ανατροπή: ένα πλεκτό διακριτικό βραχιολάκι στο δεξί του καρπό.

Είναι ο Σπύρος Νιάρχος, ο ένας από τους δύο γιους του Σταύρου Νιάρχου. Τον συνοδεύουν μέχρι τη θέση του δίπλα στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος σηκώνεται ευγενικά και τον χαιρετά όχι ακριβώς θερμά αλλά να, με κάποιο κράτημα. Αρχίζουν ένα small talk το οποίο διακόπτεται από συχνές σιωπές αλλά τέλος πάντων «περπατάει» η κουβέντα. 

Και έρχεται η ώρα του Πρωθυπουργού. Μια έξαψη ψιλοχαϊδεύει την αίθουσα, σηκώνονται όλοι να τον χαιρετίσουν, το ίδιο κάνει κι εκείνος με μικρές στάσεις, χαιρετάει έναν-έναν με τη σειρά, φθάνει στον Νίκο Βούτση κάτι του λέει και γελάει, προσπερνάει τον «άγνωστο» που κάθεται δίπλα στον Βούτση και κατευθύνεται προς τη θέση του που –τι σύμπτωση–βρίσκεται παραδίπλα από τη θέση του «αγνώστου».

Περνάνε μερικά δευτερόλεπτα, ο «άγνωστος» χαμογελάει αμήχανα, ο Πρωθυπουργός πιάνει κουβεντούλα με τον από πίσω του και αφού είδε και αποείδε ο Βούτσης και καταλαβαίνει ότι έχουμε μπει ήδη σε κατάσταση «τραγέλαφου» αναλαμβάνει το βαρύ έργο των συστάσεων: Από δω η γυναίκα μου κι από εκεί το αίσθημα μου. Και από εδώ ο κύριος Σπύρος Νιάρχος!

Μπορώ να την κατανοήσω όλη την παραπάνω σκηνή. Ναι, φυσικά τα παιδιά του Νιάρχου, σε αντίθεση με τον πατέρα τους, δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις με τη δημοσιότητα. Σπάνια εμφανίζονται σε φωτογραφίες, πολύ περισσότερο σε δημόσιες εκδηλώσεις, δεν δίνουν συνεντεύξεις, δεν κάνουν δηλώσεις, δεν ανήκουν στην ταπεινή πλειοψηφία του ταπεινού τζετ σετ γιατί απλώς ΕΙΝΑΙ το τζετ σετ.

Οκ μέχρι εδώ.

Αλλά εσύ, εσύ πού πας, καημένε Καραμήτρο; Ο άλλος θα σου παραδώσει ένα ανέλπιστο δώρο, ένα δώρο για τη χώρα σου και δεν φροντίζεις ή δεν φροντίζουν οι «άνθρωποί» σου να σε προετοιμάσουν, να σε προστατεύσουν;

Να βρουν ένα ρημαδοεξώφυλλο του Forbes και να σου δείξουν ποιον θα πας να συναντήσεις; Να σε ενημερώσουν έστω πού θα κάθεται; Να σου πουν το απλό «αυτός που θα κάθεται δίπλα στον Βούτση πρόσεξέ τον, είναι ο Δαναός που φέρνει τα δώρα».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα