26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ

Σχετικά με τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου για τα έτη 1999 – 2001 και 2004 – 2007 όπου ασκήθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ποινική δίωξη για μη σύννομες δαπάνες ύψους ενός εκατ. ευρώ (μαζί με τους τόκους) στον πρώην δήμαρχο και σημερινό αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου και το σύνολο το μελών του δημοτικού συμβουλίου αλλά και τρεις διευθυντές του πρώην δήμου Καλυβίων, μετά από καταγγελία των ιδιοκτητών του Grand Resort που εκείνη την εποχή βρισκόταν σε διαμάχη με το δήμο για τις ελεύθερες παραλίες, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης δηλώνει ότι: «Ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση του διαχειριστικού ελέγχου στον πρώην Δήμο Καλυβίων» σε δελτίο τύπου που εξέδωσε και ακολουθεί πιο κάτω:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης για μη σύννομες δαπάνες στον πρώην Δήμαρχο Καλυβίων, κ. Πέτρο Φιλίππου, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και σε υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Καλυβίων, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προς αποφυγή οποιαδήποτε παρεξήγησης, οφείλω να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση που αναφέρεται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με τα αποτελέσματα διαχειριστικού ελέγχου στο Δήμο Καλυβίων, για τα έτη 1999 – 2001 και 2004 – 2007.

Στις συγκεκριμένες υπό  έλεγχο περιόδους δεν μετείχα υπό καμία ιδιότητα στη διοίκηση του Δήμου, επομένως δεν είχα καμία εμπλοκή στα θέματα οικονομικής διαχείρισης

 

                                                                                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα