Με αίσθημα ευγνωμοσύνης αλλά και βαριάς ευθύνης θέλω να ευχαριστήσω τους συνέδρους από όλη την Ελλάδα, που με τίμησαν με την ψήφο τους, στο 10ο τακτικό συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και με εξέλεξαν στην 18η θέση , στα συνολικά 150 εκλεγμένα μέλη της πολιτικής επιτροπής.
Δεσμεύομαι σε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους υποστηρικτές της παράταξής μας, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την παραγωγή μιας πολιτικής με επιχειρήματα και αλήθειες , μιας πολιτικής που θα αγκαλιάσει όλη την κοινωνία, μιας πολιτικής που θα θεμελιώνει αλλά και θα προασπίζεται τις αρχές της ανάπτυξης, της προόδου, της ευημερίας, αλλά και της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα, που με το πρόγραμμα του μπορεί να δώσει το “οξυγόνο” στην ΕΛΛΑΔΑ μας και να την οδηγήσει στην έξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίση . Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι και με πρώτο μεταξύ ίσων, τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη θα αγωνιστούμε για την απαλλαγή της χώρας από τον λαϊκισμό, την ανικανότητα, και την πολιτική “ημετέρων” της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .
Με εκτίμηση :
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔ. ΣΤΑΜΟΥ
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ





