Δυναμική παρουσία στα κοινά απ’ την πανταχού παρούσα πρόεδρο της ΑΜΚΕ Γνώσει εν Πράξει, Βάσια Καλαφάτη, στην δεξίωση των Θεοφανίων.
Η Βάσια ποζάρει μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Αττικής Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη (αριστερά) και του βουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Πέτσα.

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Δημήτρης Δαμάσκος (αριστερά), δίπλα του η Βάσια Καλαφάτη, η συνεργάτης της στη Γνώση εν Πράξει Ξανθή Πελεκάνου, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης κι ο εορτάζων Δ.Σ. του ΟΛΡ Φάνης Ματσόπουλος

Ξανθή Πελεκάνου, Βάσια Καλαφάτη, Άγγελος Κιούσης λιμενάρχης Ραφήνας κι η υπασπιστής του, ανθυπασπιστής Λ.Σ.

Ο λιμενάρχης Ραφήνας Άγγελος Κιούσης έχοντας πλάι του την ανθυπασπιστή του Λ.Σ. που διάλεξε για υπασπιστή του. Περηφάνεια όταν άξιες γυναίκες ένστολες κατακτούν θέσεις ευθύνης.

Ξεχωριστή συμπολίτισσα η Άρτεμις Χατζή πρόεδρος του Ν.Ο. Ραφήνας «Αλκυών», δίπλα στον Δ.Σ. του ΟΛΡ Φάνη Ματσόπουλο.

Οι δύο αντιπεριφερειάρχες Αττικής που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγιασμό των υδάτων στην Ραφήνα: ο Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης της Πολιτικής Προστασίας κι ο Δημήτρης Δαμάσκος της αν. Αττικής







