24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑνησυχία για τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα στον Νηρέα Ραφήνας

Ανησυχία για τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα στον Νηρέα Ραφήνας

Να σημειωθεί ότι προ 15 περίπου ημερών σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο στην συμβολή εξόδου της οδού με την Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης...

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μεσημεριάτικα σήμερα Παρασκευή στην περιοχή του Νηρέα Ραφήνας. Στο τροχαίο που έγινε στην διασταύρωση των οδών Νηρέως και Δωρίδος στον δρόμο προς την παραλία Μαρίκες, ενεπλάκησαν δύο ΙΧ οχήματα που συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Να σημειωθεί ότι προ 15 περίπου ημερών σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο στην συμβολή της οδού με την Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης, όπου ο καθρέπτης που υπάρχει εκεί για να διευκολύνει την ορατότητα των εξερχομένων στην κεντρική οδική αρτηρία κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με όσα λέγονται απ’ τους κατοίκους, είναι λάθος τοποθετημένος και προφανώς όχι αξιόπιστος. Στο εν λόγω ατύχημα ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές, με το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων να καταλήγει παλιοσίδερα.

Με αφορμή το εν λόγω ατύχημα όπου οδηγός του ενός αυτοκινήτου ήταν αγαπητή φίλη, επικοινωνήσαμε με τον κο Ταρναρά, πρόεδρο του τοπικού συλλόγου, ο οποίος μας είπε ότι εδώ και χρόνια ο σύλλογος έχει εκπονήσει κυκλοφοριακή μελέτη, με στόχο την οδική ασφάλεια της περιοχής η οποία έχει κατατεθεί στο δήμο, όμως η δημοτική αρχή κωφεύει με αποτέλεσμα συνεχή συγκοινωνιακά προβλήματα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα