16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕ. Μπουρνούς: Ο πλούτος κάθε οργανισμού είναι οι άνθρωποί του!

Ε. Μπουρνούς: Ο πλούτος κάθε οργανισμού είναι οι άνθρωποί του!

Δημόσιο ευχαριστώ του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς στους υπαλλήλους του δήμου, οι οποίοι με παραδειγματική αυταπάρνηση ανταποκρίνονται στα αυξημένα καθήκοντά τους λόγω της πανδημίας.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούμε όλοι κάτω από μια πρωτοφανή πίεση και ανησυχία για τις οικογένειές μας, τους φίλους, τους εαυτούς μας τους ίδιους.

Θέλω, σαν πατέρας πάνω από όλα, να ευχαριστήσω δημόσια τις γυναίκες και τους άνδρες εργαζόμενους στο Δήμο μας, για την αυταπάρνηση και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος όχι απέναντι στην υπηρεσία, αλλά στο συνάνθρωπο, το γείτονα το φίλο τους, που έχουν δείξει όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμος λειτουργεί σε κάθε εσωτερική του υπηρεσία γιατί οι εργαζόμενοι μας είναι εδώ, καθημερινά. Είναι στα γραφεία τους, στις θέσεις τους στο κέντρο επιχειρήσεων, στην τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για το συνδημότη μας , στη αποκομιδή και την καθαριότητα της πόλης. Σε κάθε προσπάθεια που γίνεται να σταθούμε όρθιοι.

Οι ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες  όπως χρόνια πάσχοντες ή  ηλικιωμένοι είναι στη σκέψη όλων μας και η προσπάθεια για τον περιορισμό του  κορονοϊου είναι μία : «Μένουμε σπίτι».

Είναι οι εργαζόμενοί μας είναι αυτοί που καθημερινά βάζουν πλάτη, για να μπορούμε οι υπόλοιποι να μείνουμε σπίτι.

Ο πλούτος κάθε οργανισμού είναι οι άνθρωποί του. Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.

Γιατί κανένας σχεδιασμός, πρόβλεψη ή δράση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς αυτούς τους ανθρώπους. Τους εργαζόμενούς μας.

Δημόσια λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τις γυναίκες και τους άνδρες εργαζόμενους στο Δήμο μας. Γιατί τελικά η απάντηση σε κάθε ερώτημα είναι μία και μόνο μια: ο άνθρωπος.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη στάση και την αυταπάρνησή σας.

Ευάγγελος Μπουρνούς».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα