24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣτηρίζουμε το ΕΣΥ, προστατεύουμε την Υγεία

Στηρίζουμε το ΕΣΥ, προστατεύουμε την Υγεία

Το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει ανάγκη “Παρατηρητηρίου” για την Δημόσια Υγεία και την ανταπόκριση του ΕΣΥ.
Στις τρεις Κυβερνητικές Περιόδους, το ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Παρασκευά Αυγερινό και τον Γιώργο Γεννηματά, μέχρι τον Γιώργο Παπανδρέου και τις Μεταρρυθμίσεις 2010-2012, που κράτησαν όρθια τη χώρα, ξεχρέωσαν τα 6,9 δις ευρώ χρέη της Ν.Δ και έμεινε ζωντανός ο Δημόσιος Τομέας Υγείας, η παράταξή μας πάντα έκανε το χρέος της προς τον Λαό και την Πατρίδα.
Το ΕΣΥ είναι στο DNA μας.
Η Φώφη Γεννηματά έχει βγει μπροστά, με συνεχείς καθημερινές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, τον Γραμματέα της Βασίλη Κεγκέρογλου,τον Κοιν. Εκπρόσωπο Ανδρέα Λοβέρδο,τον Αντ. της Βουλής Γιατρό Odysseas Konstantinopoulos A, τον Υπεύθυνο Υγείας της Κ.Ο Andreas Poulas, τον Αναπληρωτή Μπαράν Μπουρχάν, τους Βουλευτές Μιχάλη Κατρίνη και Γιώργο Φραγγίδη, προτείνουν και υιοθετούνται μέτρα και λύσεις για να αντιμετωπιστεί η απειλή με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για όλους του συμπολίτες μας.
Η κριτική μας επισημαίνει αστοχίες είναι υπεύθυνη και βασίζεται στην εμπειρία της Παράταξης που μόνη σήκωσε το βάρος της Ίδρυσης και της ανάπτυξης του ΕΣΥ και στην καθημερινή παρακολούθηση της Παγκόσμιας Επιστημονικής Ενημέρωσης από τον WHO και τα δεκάδες επιστημονικά στελέχη του Χώρου, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του ΕΣΥ και πρωτοστατούν στην Εθνική Προσπάθεια.
Ο Παύλος Χρηστίδης, ο Νίκος Βοσδογάνης (Nikos Vosdoganis),o Panagiotis Vlachos,o Spyros Karanikolas και όλο το δυναμικό της επικοινωνίας προβάλουν τις θέσεις μας.
Ως Τομέας Υγείας του Κινήματος Αλλαγής με το δίκτυό μας είμαστε παντού από τις συσκέψεις του Manolis Christodoulakis, του Χρήστου Πρωτόπαπα,του Dimitris Mantzos και του Stefanos Parastatidis,μέχρι την ΠΟΕΔΗΝ την ΟΕΝΓΕ, τους Ιατρικούς Συλλόγους,τον ΠΙΣ και κυρίως τα Δημόσια Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα.
Τα 240 ενεργά στελέχη του Τομέα Υγείας, από τον Γραμματέα Kostas Bargiotas στη Λάρισα, ττη Voula Georgaki,τον Γιάννη Βλασερό,τον Σπύρο Αδαμόπουλο.τον Dimitris Kourouvakalis,τον Ioannis Lazaridis, την Sofia Pappa,τον Τάσσο Χατζή,τον Θανάση Νησιώτη, την Eugenia Kostopoulou,τον Μιχάλη Θεοδώρου τον Evangelos Voumvoulakis και δεκάδες συντρόφους μας στην Αθήνα,μέχρι τον Χρήστο Παπαστεργίου στην Θεσσαλονίκη την Κατερίνα Γαβαλά στην Κω, την Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα στο Ρέθυμνο,τον Κυριάκο Θεοδοσάκη στο Ηράκλειο τον Petros Iconomidis στην Θεσπρωτία,ως τον Δημήτρη Κουκάκη στην Αλεξανδρούπολη και όλους τους συντρόφους μας ανά την χώρα δίνουμε καθημερινά την μάχη της πρώτης γραμμής μαζί με όλους τους Υγειονομικούς.
Τρεις προτάσεις (από το σύνολο που μπορείτε να δείτε στο https://kinimaallagis.gr/ )
Απόλυτη στήριξη και τήρηση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και απόλυτη τήρηση των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Έμπρακτη υποστήριξη των Υγειονομικών με Ψήφιση της Τροπολογίας που κατάθεσε το πρωί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, και πριν λίγο παρουσίασε από το βήμα της βουλής η Φώφη Γεννηματά.
Οικονομική ενίσχυση του ΕΣΥ, Προσλήψεις, άνοιγμα ΜΕΘ και άμεση προμήθεια και διανομή εξοπλισμού προστασίας και καμιά ολιγωρία στα Τεστ στους υγειονομικούς από το πρώτο σύμπτωμα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα