17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΈφτιαξε στη γηραιά γάτα του ασανσέρ γιατί δεν μπορούσε να ανεβοκατεβαίνει τις...

Έφτιαξε στη γηραιά γάτα του ασανσέρ γιατί δεν μπορούσε να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες

Για να ανεβοκατεβαίνει με ευκολία τα σκαλιά.

Όσοι έχουμε κατοικίδια ζώα θα κάναμε ό,τι περνάει στο χέρι μας για να ζήσουν πολλά  χρόνια. Όσο όμως αγαπάμε τα ζώα μας τόσο περισσότερα κάνουμε γι αυτά. Ένας λοιπόν ιδιοκτήτης γάτας έκανε το κάτι παραπάνω κατασκευάζοντας μόνος του ένα αυτοσχέδιο ασανσέρ ώστε να ανεβοκατεβαίνει καθημερινά η υπερήλικη γάτα του τα σκαλιά του σπιτιού χωρίς ταλαιπωρία.

Ο Frodo, όπως ονομάζεται, είναι 20 χρονών, έτσι τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να δυσκολεύεται να κάνει τη συνηθισμένη του διαδρομή, με προορισμό το ηλιόλουστο deck της πισίνας. Έτσι, ο κηδεμόνας του, Liam Thompson, κατασκεύασε από το μηδέν ένα μίνι ασανσέρ: ουσιαστικά, μια ξύλινη πλατφόρμα σε μέγεθος γάτας, που συνέδεσε με ηλεκτρικό ανυψωτήρα.

Δεν είναι μάλιστα η μοναδική κατασκευή που έχει κάνει για το κατοικίδιό του. Στις παροχές του σπιτιού του περιλαμβάνεται πλέον και ένα τρενάκι ειδικό για γάτες. «Απολαμβάνω να κακομαθαίνω τη γάτα μου. Μηνύστε με», λέει στο σχετικό βίντεο αστειευόμενος. Αν όμως είσαι crazy cat person, όπως εκείνος, το πιθανότερο είναι να του ζητήσεις τις οδηγίες για την πατέντα του.

Δείτε το βίντεο:

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα