20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕγκαταλείφθηκε σε λάκκο πριν 36 χρόνια και τώρα η μητέρα του κατηγορείται...

Εγκαταλείφθηκε σε λάκκο πριν 36 χρόνια και τώρα η μητέρα του κατηγορείται για φόνο

Σύμφωνα με το CNN, η υπόθεση παρέμενε κλειστή για σχεδόν 40 χρόνια

Μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη συνελήφθη σε σχέση με το θάνατο ενός νεογέννητου βρέφους το 1985, στο Φρέντσβιλ του Μέιν. Ένας σκύλος βρήκε το εγκαταλελειμμένο νεογέννητο σε ένα λάκκο με χαλίκια στις 7 Δεκεμβρίου 1985 και το μετέφερε λιγότερο από 200 μέτρα μέχρι το σπίτι του ιδιοκτήτη του, σύμφωνα δελτίο τύπου της Πολιτειακής Αστυνομίας του Μέιν (MSP).

Οι αρχές κατάφεραν αργότερα να εντοπίσουν τη διαδρομή του σκύλου στην τοποθεσία όπου η έρευνά τους έδειξε ότι το μωρό γεννήθηκε και εγκαταλείφθηκε σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το CNN, η υπόθεση παρέμενε κλειστή για σχεδόν 40 χρόνια.

Ανατροπή

Ωστόσο, τη Δευτέρα η αστυνομία συνέλαβε την 58χρονη Lee Ann Daigle στο σπίτι της και της απήγγειλε κατηγορίες για φόνο. Οι αρχές μπόρεσαν να την αναγνωρίσουν χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, όπως το DNA και η γενετική γενεαλογία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Αυτή η υπόθεση ήταν το αποκορύφωμα δεκαετιών έρευνας από δεκάδες πρώην και νυν αστυνομικούς που δεν εγκατέλειψαν ποτέ την αναζήτηση απαντήσεων και δικαιοσύνης για τη Baby Jane Doe» ανέφερε η ανακοίνωση του MSP. Η 58χρονη εκδόθηκε στο Μέιν και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Aroostook στο Houlton, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα