14.2 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΈλληνας ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε από 20.000 volt και περιγράφει τη μεταθανάτια εμπειρία του

Έλληνας ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε από 20.000 volt και περιγράφει τη μεταθανάτια εμπειρία του

«Έφτασα σε ένα φως»

τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας beach soccer και προπονητής της τοπικής ομάδας Πατρών, Άρης Θωμάς, χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα τάσης 20.000 volt, έπαθε ανακοπή και επανήλθε στη ζωή. O ίδιος περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την μεταθανάτια εμπειρία που, όπως υποστηρίζει, είχε.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2022 και ο ίδιος τόνισε: «Ήμασταν σε μία ταράτσα, όπου υπήρχε ένα δώμα και θα περνούσαμε πάνελ οροφής. Δουλειά ρουτίνας. Ξαφνικά έγινε ένα λάθος στη δουλειά, το καλώδιο πέρασε από κοντά, ένα είδος που το λένε οι ηλεκτρολόγοι ‘τόξο’, έκανε γείωση στον αδελφό μου και μετά ήρθε σε μένα. Τη στιγμή που πήγα να τρυπήσω, με χτύπησε το ρεύμα, έπεσα, προσπαθούσα να σηκωθώ, δεν μπορούσα να μιλήσω και να κουνηθώ. Έβλεπα την ακτίνα του ρεύματος να με χτυπάει από το χέρι στο κορμί. Έπαθα ανακοπή καρδιάς».

«Είχα μια μεταθανάτια εμπειρία»

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη μεταθανάτια εμπειρία του, λέγοντας: «Είχα μια μεταθανάτια εμπειρία. Έβλεπα τον εαυτό μου να καίγεται από ένα ύψος 10 μέτρων. Ένιωθα γαλήνια, με έβλεπα να καίγομαι αλλά δεν ένιωθα πόνο, ούτε άκουγα και ξαφνικά φτάνω σε ένα φως».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το ρεύμα που χτύπησε τον πατέρα δύο μικρών παιδιών, τού προκάλεσε ανακοπή καρδιάς και το ίδιο ρεύμα που βρισκόταν μέσα του, έδρασε ως απινιδωτής που τον επανάφερε στη ζωή. «Η τάση αυτή απ’ ότι μας είπαν ήταν 20.000 volt».

Ο ίδιος περιέγραψε ότι το ρεύμα τον χτύπησε από τα πόδια προς το κεφάλι, με τον ίδιο να παίρνει φωτιά. Στην περίπτωση του αδελφού του, το ρεύμα μπήκε και βγήκε, «έκανε τη γείωση».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα