14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ Τζόαν Κόλινς στα 89 της φοράει μαύρες ζαρτιέρες και ποζάρει στο...

Η Τζόαν Κόλινς στα 89 της φοράει μαύρες ζαρτιέρες και ποζάρει στο Instagram

Η θρυλική πρωταγωνίστρια της Δυναστείας είπε στους ακολούθους της ότι ο σύζυγός της Πέρσι Γκίπσον «επέμενε» να δημοσιεύσει το πικάντικο στιγμιότυπο, καθώς οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι με την εκπληκτική φιγούρα της 89χρονης.

Ρεπορτάζ Έφη Αλεβίζου

Η Τζόαν Κόλινς εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, καθώς ανανέωσε την εμφάνισή της την ημέρα της Red Nose (της φιλανθρωπικής οργάνωσης του Ηνωμένου Βασιλείου Comic Relief με όραμα έναν δίκαιο κόσμο, απαλλαγμένο από τη φτώχεια) με ένα ζευγάρι μαύρες δαντελένιες κάλτσες σε συνδυασμό με ένα μπλουζάκι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η θρυλική ηθοποιός, 89 ετών, έδειξε τα όμορφα πόδια της και άφησε τους θαυμαστές έκπληκτους με τη λεπτή της σιλουέτα, καθώς πόζαρε ακουμπισμένη στην πόρτα του μπάνιου της στο πικάντικο στιγμιότυπο.

Η πρωταγωνίστρια της Δυναστείας έδειχνε λαμπερή καθώς συνδύασε το T-Shirt, για την ενίσχυση του Comic Relief, με έντονο κόκκινο κραγιόν και με τα μαλλιά της να κυλούν σε απαλές μπούκλες μέχρι τους ώμους της.

Photo: Instagram

Μοιράστηκε το ποστ με τους 307 χιλιάδες οπαδούς της στο Instagram, καθώς οι θαυμαστές της έσπευσαν με τα σχόλιά τους να τη συγχαρούν συγκεντρώνοντας  πάνω από 5.000 likes μέσα μόλις μία ώρα. Όλοι έμειναν έκπληκτοι με την υπέροχη φόρμα της, καθώς πολλοί παραδέχτηκαν ότι τη χαιρετίζουν ως «έμπνευση» μιας και «το έχει ακόμα».

Η Τζόαν έγραψε: «Ο σύζυγός μου επέμενε να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία για την #rednoseday… αλλά το μπλουζάκι είναι τόσο υπέροχο που το φοράω στο κρεβάτι! Αγοράστε τα τώρα στα καταστήματα @tkmaxxuk και online. Τουλάχιστον 5 λίρες θα πάνε στην @comicrelief για να βοηθήσουν παιδιά και νέους που ζουν απίστευτα δύσκολες ζωές στο #UK και σε όλο τον κόσμο #rednoseday2023».

Κάποιος έγραψε: «Σοβαρά! OMG κοιτάξτε αυτά τα πόδια, τα λατρεύω απόλυτα!» καθώς μοιράστηκε μια σειρά από καρδιές στην ανάρτηση.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Όπως λένε… Αν το έχεις δείξε το!!! Είσαι συγκλονιστική».

Ένας τρίτος έγραψε: «Ουάου! Ακόμα σέξι! Προχώρα Τζόαν, είσαι ένα πρότυπο για τις νέες γυναίκες, μόνο να παρακολουθήσουν και να μάθουν! Είσαι καταπληκτική».

Η Τζόαν πρόσφατα είχε αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια με το κομψό λεοπάρ μαγιό της κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, καθώς γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο Μπέβερλι Χιλς με τον σύζυγό της Πέρσι.

Photo: Instagram

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξετρελάθηκαν με τις εικόνες, οι οποίες μάζεψαν πάνω από 15.000 likes, με περισσότερα από 300 σχόλια.

Ένα άτομο έγραψε: «Είσαι υπέροχη… Τόσο χαμογελαστή!».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα