14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜαρία Τσάλλα: Φοβισμένος και σοκαρισμένος ο φίλος της στην Αθήνα – «Είμαι...

Μαρία Τσάλλα: Φοβισμένος και σοκαρισμένος ο φίλος της στην Αθήνα – «Είμαι έκπληκτος, είναι σκοτεινά δίκτυα»

Έμαθε την αληθινή της ταυτότητα στις ειδήσεις.

Φόβο και σοκ έχει προκαλέσει σε όλους όσους τη γνώριζαν η είδηση ότι η «Μαρία Τσάλλα» είναι η κατάσκοπος, Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα. Μάλιστα οι άνθρωποι που έκαναν παρέα μαζί της έχουν πέσει από τα σύννεφα καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η καθημερινή κοπέλα με χόμπι τη φωτογραφία και με το κατάστημα των πλεκτών στο Παγκράτι, είναι τελικά μυστική πράκτορας.

Συγκεκριμένα ο φίλος της που έχει το φροντιστήριο στο οποίο πήγαινε για να μάθει ελληνικά η «Μαρία Τσάλλα» μετά από όλες τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχει μόνο δύο λέξεις να πει «έκπληξη και σοκ».

Επιμένει πως δεν υπήρχε ούτε ένα δείγμα που να παραπέμπει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι κατάσκοπος. «Δεν είχε δείξει δείγματα σε κανέναν, σε κανέναν. Έκπληξη και σοκ. Πραγματικά δεν έχω να σας πω κάτι άλλο. Δηλαδή ούτε κατέβηκε καμία σελίδα στο Facebook. Λοιπόν… από την πλευρά μας, ούτε τίποτα. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο TLive.

«Ήταν μαθήτρια. Το φθινόπωρο του ’18. Κάθισε για λίγο, συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις, τέλος», είπε ακόμα για το πώς έγινε η γνωριμία και αποκάλυψε ότι στην αρχή η «Μαρία Τσάλλα» δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά.

«Εγώ έκανα κάποια λίγα μαθήματα πρώτα και συνέχισε με μία άλλη καθηγήτρια και μετά γεννοβολούσε. Ερχόταν εδώ καμιά φορά συμμετείχε, της άρεσε… γενικότερα να αναπτύξει μία κοινωνικότητα την ενδιέφερε», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος δήλωσε στη διάθεση των Αρχών. «Εγώ είμαι ανοιχτός. Να δώσω τα τηλέφωνα, τις επικοινωνίες, τα πάντα. Λοιπόν…», είπε αρχικά όσο γιατί δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί του οι Αρχές απάντησε: «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ, δεν μπορώ να κρίνω τίποτα».

Ακόμα ανέφερε ότι είχε φιλικές σχέσεις μαζί της και πως είχε κάνει μαζί της βόλτες στην Αθήνα για να την ξεναγήσει στην πόλη.

Ακόμα και σήμερα νιώθει φόβο

«Εδώ έρχονται άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμου. Δεν δηλώνουν το επάγγελμά τους, δεν τους περνάμε από ανάκριση τους ανθρώπους. Να μάθουν τη γλώσσα τους ενδιαφέρει. Αργότερα έμαθα ότι ασχολείται με τη φωτογραφία και πολύ αργότερα ότι σχεδιάζει να ανοίξει αυτό το κατάστημα με τα πλεκτά. Τέλος», είπε ακόμα ο φίλος της κατασκόπου.

Τέλος ανέφερε πως έμαθε την αληθινή ταυτότητα της «Μαρίας Τσάλλα» αργά το απόγευμα της Πέμπτης από τους δημοσιογράφους, ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί της από τον Ιανουάριο που έχει εξαφανιστεί και πως είναι φοβισμένος που έχει εμπλακεί εν αγνοία του σε όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

«Ρώτησα κάποια στιγμή την υπάλληλο. Δεν υπάρχει επικοινωνία. Καμία επικοινωνία. Φυσικά και με έχει φοβίσει όλη αυτή η κατάσταση. Εδώ μιλάμε για δίκτυα σκοτεινά, στα οποία δεν έχουμε ιδέα τι είναι όλα αυτά», κατέληξε.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα