20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΚ.Υ. Ραφήνας: Δημόσιο ευχαριστώ στον μεγάλο ευεργέτη Αθανάσιο Μαρτίνο

Κ.Υ. Ραφήνας: Δημόσιο ευχαριστώ στον μεγάλο ευεργέτη Αθανάσιο Μαρτίνο

Προς τον κο Αθανάσιο Μαρτίνο

Ευχαριστήρια επιστολή

Αξιότιμε κε Αθανάσιε Μαρτίνε

Ένα δημόσιο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη εκατοντάδων χρηστών των υπηρεσιών υγείας του Κ.Υ. Ραφήνας, το οποίο με την μεγάλη δωρεά της οικογένειάς σας κατέστη μια πρότυπη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς στην ευρύτερη περιοχή της αν. Αττικής.

Η μεγάλη συνεισφορά του εν λόγω κέντρου, ιδίως μετά την εισβολή της πανδημίας του covid-19 στην καθημερινότητα των πολιτών, είναι ανεκτίμητη και την έχουμε αναδείξει σε πολλά σχετικά άρθρα μας, όπως και τις πολύ καλές κριτικές ασθενών που εξυπηρετούνται σ’ αυτό.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής που επικοινωνούν μαζί μας εκφράζοντας θετικά μηνύματα ως προς την εξυπηρέτησή τους στο εν λόγω Κ.Υ. μη εξαιρουμένων και προσωπικών βιωμάτων. Παρά ταύτα η πρόσφατη εμπειρία συμπολίτη μας, ο οποίος απευθύνθηκε στο Κ.Υ. Ραφήνας αντιμετωπίζοντας επείγον περιστατικό υγείας που αντιμετωπίστηκε άμεσα κι αποτελεσματικά, υπήρξε η αφορμή για το δημόσιο ευχαριστώ προς το πρόσωπό σας.

Ακόμα κι εσείς κε Θανάση δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η προσφορά σας στην προάσπιση της Υγείας των πολιτών σε τοπικό επίπεδο. Θα μου επιτρέψετε ν’ αναφέρω τον πολλαπλό ρόλο του Κ.Υ. Ραφήνας, τη συγκεκριμένη συγκυρία, που λειτουργεί επιτυχώς:

1ον ως κέντρο εφημερίας

2ον ως κέντρο επειγόντων

3ον ως κέντρο τακτικών ιατρείων

4ον ως εμβολιαστικό κέντρο

Το ΜΕΓΑΛΟ δημόσιο ευχαριστώ μας, είναι η ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς σας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της αν. Αττικής

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα