16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΛύσε κι εσύ αυτόν τον γρίφο και απόδειξε ότι διαθέτεις το IQ...

Λύσε κι εσύ αυτόν τον γρίφο και απόδειξε ότι διαθέτεις το IQ πράκτορα του FBI

Αν καταφέρεις να τον λύσεις, τότε ίσως είσαι genius και δεν το ξέρεις!

Κείμενο: Ναταλία Πετρίτη

Ένας χρήστης του Tik Tok, γνωστός ως @themagicmatt, ανέβασε έναν γρίφο που έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την εξιχνίαση εγκλημάτων.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ο γρίφος αναφέρει:

«Ένας άνδρας και μία γυναίκα πηγαίνουν για ποτό στο πρώτο τους ραντεβού. Είναι καλοκαίρι και κάνει πολλή ζέστη, έτσι όσο περιμένουν το γεύμα τους, τους σερβίρουν από ένα ποτήρι παγωμένο νερό. Η γυναίκα ζεσταίνεται πολύ και είναι πολύ διψασμένη οπότε πίνει τρία ποτήρια νερό στην αρχή ενώ ο άνδρας πίνει νερό κατά τη διάρκεια του γεύματός του. Αργότερα μες στη μέρα κι αφού έχουν γυρίσει πια από το ραντεβού, ο άνδρας στέλνει μήνυμα στη γυναίκα ότι νιώθει άρρωστος και αδύναμος. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ανακηρύσσεται νεκρός από την αστυνομία».

O @themagicmatt παροτρύνει τους χρήστες να ξαναδούν το βίντεο προσεκτικά πριν απαντήσουν

Ο γρίφος μιλάει για δύο άτομα που βγαίνουν ραντεβού κι ο ένας από τους δύο πεθαίνει μυστηριωδώς Η γυναίκα στη συνέχεια περνάει από ανάκριση και διαπιστώνεται ότι το νερό τόσο της γυναίκας όσο και του άνδρα ήταν δηλητηριασμένο. Γιατί όμως πέθανε μόνο ο ένας από τους δύο;

Η σωστή απάντηση

Το δηλητήριο κρυβόταν στον πάγο και η γυναίκα δεν πέθανε ακριβώς επειδή ήπιε τόσο γρήγορα το νερό της που τα παγάκια δεν πρόλαβαν να λιώσουν. Αν η απάντησή σου δεν ήταν ακριβώς αυτή, τότε ίσως δεν φτάσεις ποτέ μέχρι το FBI. Σημασία έχει όμως η προσπάθεια!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα