Αρχική ΑΡΘΡΑ Μαντώ: «Πήγαινα κάθε πρωί στο νοσοκομείο…» – Κατάθεση ψυχής από την τραγουδίστρια

Μαντώ: «Πήγαινα κάθε πρωί στο νοσοκομείο…» – Κατάθεση ψυχής από την τραγουδίστρια

Τι συνέβη στην Μαντώ;

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαντώ. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2003.

Σε ερώτηση της ηθοποιού για το ποια ήταν μία στιγμή αδυναμίας και φόβου, που χρειάστηκε να δώσει πίστη στον εαυτό της, η Μαντώ απαντά: «Όταν ήταν να ανέβω στη σκηνή της Eurovision και ήμουν άρρωστη. Ήμουν μία εβδομάδα με αντιβίωση και κορτιζόνη».

«Τότε κάναμε πολλές περιοδείες στο promo του τραγουδιού και έτυχε να πάω από τη Μάλτα στη Λετονία, όπου γινόταν ο διαγωνισμός. Αλλαγή κλίματος, αλλαγή θερμοκρασίας, κρύωσα, έκλεισε τελείως η φωνή μου. Είχα πάθει φαρυγγίτιδα, ήμουν με κορτιζόνες και ειδικές θεραπείες» περιγράφει η Μαντώ για την περιπέτειά της.

«Πήγαινα κάθε πρωί στο νοσοκομείο, μου έκαναν διαθερμίες στο πρόσωπο, να μπορέσω να βγάλω το τραγούδι, ένα πολύ δύσκολο τραγούδι 5 οκτάβων» συνεχίζει η τραγουδίστρια.

«Εκεί το χρειάστηκα αυτό που λες, την εσωτερική δύναμη που με βοήθησε πάρα πολύ να ανέβω στη σκηνή και να πω το τραγούδι σαν να μη συμβαίνει τίποτα» εξομολογείται η Μαντώ.