16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑMe too: Στο εδώλιο της κοινής γνώμης ο δήμαρχος Ρ-Π για bullying...

Me too: Στο εδώλιο της κοινής γνώμης ο δήμαρχος Ρ-Π για bullying δημοσιογράφου

Χαιρόμαστε ότι δημοσιεύματά μας με πικρές αλήθειες για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ανάγκασαν το δήμαρχο να δείξει για άλλη μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο, αντικρούοντας τεκμηριωμένες αλήθειες σχετικά με την ΜΗ παρέλαση στη Δ.Ε. Πικερμίου, με μια χυδαιότητα ασυμβίβαστη με εκπρόσωπο θεσμού.

Ο δήμαρχος Ρ-Π εμφανίστηκε πλέον γυμνός απέναντι σε υποστηριχτές και μη, επιτιθέμενος με χυδαίες, σεξιστικές εκφράσεις εναντίον δημοσιογράφου – γυναίκας, που αποδεικνύεται ότι κάνει σωστά τη δουλειά της, ώστε να μην μπορεί να την αντιμετωπίσει με νόμιμη παρέμβαση.

Να ευγνωμονεί την μεγαλοψυχία της δημοσιογράφου, που δέχτηκε το απίστευτο bullying ενός ανθρώπου που είναι μη ικανός να υπηρετεί αξιοπρεπώς ένα θεσμό όπως η διοίκηση ενός δήμου, και δεν προχωρά στην διά νόμου δικαίωσή της.

Κατανοούμε την ανυπαρξία καταγγελτικού λόγου, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, των όσων μη σύμφωνων με τους κανόνες δικαίου πράττει ο επικεφαλής της πλειοψηφίας δήμαρχος με την πλήρη και αποκλειστική συναίνεση των συμβούλων του, της μειοψηφίας του δήμου που αφήνει στο έλεος ενός απόλυτου μονάρχη τις τύχες των κατοίκων, όσων υπηρετούν την τοπική ενημέρωση κι όσων πολιτών που σιωπηλά υπομένουν το ζυγό Μπουρνούς.

Δύσκολο για το καθένα να υποστεί κάθε είδους επιθέσεις αν ανοίξει το στόμα του ή καταδικάσει με την πένα του όσα κατά παράβαση κανόνων υλοποιεί η δημοτική αρχή Μπουρνούς, πολύ περισσότερο δε να γυρίσει την πλάτη σε δελεαστικά προσωπικά «χαρίσματα- δωράκια» αν συμπορευτεί με το ισχύον καθεστώς Μπουρνούς.

Εμείς διαλέξαμε το δύσκολο δρόμο της μαχόμενης – αδέσμευτης δημοσιογραφίας χωρίς ίχνος κιτρινισμού και ανακριβειών και…

Ευχαριστούμε για την απίστευτη συμπαράσταση που δεχτήκαμε είτε μέσω προσωπικής επαφής, είτε με δημόσιες τοποθετήσεις, είτε με την ΜΗ αναδημοσίευση της επαίσχυντης επίθεσης που δεχτήκαμε απ’ τον δικτάτορα – δήμαρχο στην προσωπική του σελίδα του FB.

Αγγελική Ραγκούση

Δημοσιογράφος

www.kirkinews.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα