17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Παιανίας-Γλυκών Νερών: «Απολογισμός του τίποτα», ο απολογισμός του δημάρχου Παιανίας!

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Παιανίας-Γλυκών Νερών: «Απολογισμός του τίποτα», ο απολογισμός του δημάρχου Παιανίας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛ. ΝΕΡΩΝ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ  

Το ζήσαμε κι αυτό!

Άφωνη η κοινωνία του Δήμου μας παρακολούθησε  τον Δήμαρχο σε μία παραταξιακή φιέστα και τους Αντιδημάρχους στο Δημοτικό Συμβούλιο να παρουσιάζουν ως έργο διετίας το τρέχον και το αυτονόητο. Ατέλειωτοι μονόλογοι χωρίς πολιτικό περιεχόμενο και αυταρέσκεια για ενέργειες που δεν αντέχουν σε σοβαρή συζήτηση απολογισμού. Έκπληκτοι ακούγαμε για ώρες «δράσεις» επιπέδου βαψίματος καγκελόπορτας, αγοράς μεσινέζας, στρωσίματος χωματόδρομου με τρίμμα και άλλες ανάλογες.

Κανένα σοβαρό έργο υλικό ή άυλο δεν παρουσιάστηκε, αφού όπως βιώνουν καθημερινά οι πολίτες κυριαρχεί η αδράνεια  και η διαχείριση της αυτονόητης πραγματικότητας και μάλιστα χωρίς ποιοτικούς όρους και σχέδιο.

Έτσι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον κομματικό τους φορέα επέλεξαν τη γνωστή τακτική: Παρουσίασαν για έργο το τίποτα λες και δεν είναι υποχρέωσή καθενός που διοικεί να ασχολείται με τα τρέχοντα! Υποσχέθηκε και έργα ο κ. Δήμαρχος, που θα γίνουν, λέει…………, όταν και από τα δεδομένα που παρουσιάζει και από τις δυνατότητες της δημοτικής αρχής όλοι καταλαβαίνουν ότι στήνει ένα παραμύθι ανάλογο με αυτό που η κυβέρνηση καθημερινά εξυφαίνει στον ελληνικό λαό.

Συμπολίτες ,

Είναι φανερό τι μπορεί να περιμένει κανείς από τα συγκεκριμένα πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους το σήμερα και το μέλλον του Δήμου μας. Είναι κατανοητό σε όλους ότι δεν έχουν κανένα σχέδιο, κανένα όραμα καμία ικανότητα να οδηγήσουν την κοινωνία μας εκεί που της αξίζει, στην πρόοδο, στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη.

Σας καλούμε σε ενεργοποίηση, σε αντίσταση στη στασιμότητα, στη διαχείριση και στα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Καλούμε όλον τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο που αγωνιά για το μέλλον του τόπου και των παιδιών του να αγωνιστεί απέναντι στη συντήρηση, στην έπαρση, στον καιροσκοπισμό και στην φαυλότητα.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα