20.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Λοιπόν φίλες/οι  την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε ξανά. Τούτη τη φορά είναι μια άλλη εκλογή, τελείως διαφορετική. Την ερχόμενη Κυριακή εκλέγουμε τον νέο Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου. Ήδη έχουμε εκλέξει τους δημοτικούς συμβούλους που θ’ απαρτίσουν το Σώμα του δήμου, τώρα ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε τον Δήμαρχο, δηλαδή τον άνθρωπο που θα μπορεί να διοικήσει ένα Σώμα δημοτικών Συμβούλων, όπου οι παρατάξεις που μειοψήφησαν έχουν την πλειοψηφία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.

Τώρα ψηφίζουμε απαλλαγμένοι από υποχρεώσεις σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς αφού τους δώσαμε το σταυρό μας. Σ’ αυτήν την εκλογή δεν υπάρχουν σταυροί. Σ’ αυτήν την εκλογή ψηφίζουμε μόνο τον Δήμαρχο χωρίς σταυρό απλά ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Δημάρχου που επιθυμούμε!  

Αυτά έχει η απλή αναλογική! Ο άνθρωπος που την επόμενη Κυριακή θα είναι ο νέος δήμαρχος θα πρέπει να διαθέτει πολλές αρετές. Θα πρέπει να μπορεί να συνεργαστεί, να συνθέσει, να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα πάνω από κομματικές αντιθέσεις υπέρ της προόδου του δήμου μας.

Ο νέος δήμαρχος δεν θα μπορεί πλέον να κάνει του κεφαλιού του, ούτε να έχει πιόνια που θα κινεί κατά το δοκούν και θα συναινούν σ’ ότι προτείνει, ούτε θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις όποιες απαιτήσεις προκύψουν απλά επειδή θα είναι περισσότερες απ’ όσες μπορεί ν’ αντέξει.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες καλούμεθα την Κυριακή να επιλέξουμε τον νέο Δήμαρχο ανάμεσα σ’ αυτόν που ξέρουμε με τα ελαττώματα και τις αρετές του και σ’ αυτόν που δεν ξέρουμε καθώς δεν έχει διοικήσει ξανά, αλλά  μπορεί να συνεργαστεί και το απέδειξε με την συμπαράταξη μαζί του των Πιστικίδη – Χριστόπουλου.

Ανάμεσα σ’ αυτόν που διακατέχεται απ’ το άγχος της εκλογής του, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επανέλθει στην υπαλληλική δημόσια θέση που κατέχει και σ’ αυτόν που έχει διατελέσει και διατελεί σε θέση ευθύνης ως διοικητής σε κρατικό νοσοκομείο.

Ανάμεσα σ’ έναν δήμαρχο που βρέθηκε στη θέση μετά την παραίτηση του εκλεγμένου δημάρχου (Πιστικίδης) τον οποίο εξαέρωσε ή σ’ αυτόν που φέρνει ένα αέρα φρεσκάδας κι ανανέωσης με επιβεβαίωση την συμμαχία με έναν πρώην (Χριστόπουλος) κι έναν τέως (Πιστικίδης) δήμαρχο, τους οποίους τιμά και σέβεται.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου εκλέγουμε Δήμαρχο, χωρίς άγχος και με την υπόσχεση ότι θα σεβαστούμε την απόφαση της πλειοψηφίας και θα εξακολουθήσουμε ν’ αγωνιζόμαστε για τους συμπολίτες μας υπέρ μιας ποιοτικής αναβάθμισης του δήμου της καρδιάς μας. Του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου!

Υ.Γ. Όσο ελάχιστη πιθανότητα υπάρχει, η μεγάλη ανατροπή του αποτελέσματος της περασμένης Κυριακής μπορεί και να γίνει, αν οι ψηφοφόροι το θελήσουν. Ίδωμεν!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα