21.5 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

Η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση στην Ραφήνα έγινε σήμερα στην κεντρική πλατεία με την κοινή εμφάνιση του υποψηφίου Δημάρχου Ρ-Π Δαμιανού Φαφούτη, του πρώην Δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου και του τέως Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη, οι οποίοι ενωμένοι προσπαθούν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, που έδωσε την πρωτοκαθεδρία στον υπ. Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, που λογικά δεν ανατρέπεται.

Εν τούτοις επειδή πλέον οι εκλογείς έχουν τελειώσει με τις παντοειδείς υποχρεώσεις τους απέναντι σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς που έχουν εκλεγεί ήδη ως δημοτικοί σύμβουλοι του νέου δημοτικού συμβουλίου, το αποτέλεσμα αυτής της νέας εκλογής δεν μπορεί με βεβαιότητα να προεξοφληθεί και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης ανατροπής, έστω και απειροελάχιστο, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, ως προς την επιλογή του νέου δημάρχου .

Ο Δαμιανός Φαφούτης επικαλούμενος την συναισθηματική σύνδεση που έχει με την γενέτειρά του και τους συμπολίτες του που τον ανέδειξαν σ’ αυτή τη θέση μετά από πολλές θητείες που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος κατ’ εντολή τους,  ζήτησε να τον στηρίξουν ξανά με την ψήφο τους ως Δήμαρχο.

Κατόπιν ζήτησε απ’ τους κυρίους Χριστόπουλο και Πιστικίδη ν’ ανέβουν μαζί του στο βήμα ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουν την εντολή των συμπολιτών τους ώστε να μπορέσουν να εργαστούν από κοινού για την ανασυγκρότηση-αναβάθμιση του δήμου, πολύ περισσότερο δε με την διαφαινόμενη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, με δεδομένο ότι στον συνδυασμό του κου Μπουρνούς υπάρχουν αντίπαλες ροπές κομματικής προέλευσης.

Εξ’ ίσου δυνατές ήταν κι οι παρεμβάσεις τόσο του κου Χριστόπουλου, όσο και του κου Πιστικίδη που θέλησαν να επιστίσουν την προσοχή στην αναγκαιότητα διόρθωσης του λάθους που έφερε στο προσκήνιο τον κο Μπουρνούς.

Παρών στην συγκέντρωση ο Θανάσης Αδαμόπουλος, όπως παρών ήταν και στην συγκέντρωση Μπουρνούς, με την ευχή οι προσδοκίες του ως Πρόεδρος της τοπικής ενότητας Πικερμίου να μην αποδειχτούν φρούδες ελπίδες.

Τελικός κριτής όλων ο ψηφοφόρος της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου, που θ’ αναδείξει τον νέο Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα