21.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΤο πορτοφόλι που χάθηκε στο Ρέθυμνο και βρήκε το δρόμο του για...

Το πορτοφόλι που χάθηκε στο Ρέθυμνο και βρήκε το δρόμο του για τη Ζυρίχη

Τι συνέβη.

Δεν πίστευε στα μάτια της μία τουρίστρια από την Ελβετία, η οποία επισκέφτηκε τη χώρα μας, έχασε το πορτοφόλι της και μόλις επέστρεψε στην Ελβετία την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Η τουρίστρια πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την ημέρα που αναχωρούσε από τον τόπο μας, έχασε στο πάρκινγκ του λιμανιού το πορτοφόλι της. Αυτό δεν είχε κανένα στοιχείο μέσα που να αποδεικνύει την ταυτότητα της, παρά μόνο χρήματα.

Η γυναίκα έφυγε, μία φίλη της ρεθυμνιώτισσα πήγε ωστόσο την άλλη μέρα στο πάρκινγκ για να ρωτήσει εάν βρέθηκε ένα πορτοφόλι. Η ίδια έλαβε αρνητική απάντηση, ωστόσο άφησε τα στοιχεία της Ελβετίδας κατόχου σε περίπτωση που βρισκόταν.

To sms που εστειλε

Δύο μέρες αργότερα, η Ελβετίδα τουρίστρια και ενώ είχε επιστρέψει στη χώρα της, έλαβε ένα τηλεφώνημα από το Α.Τ. Χανίων και ενημερώθηκε ότι το πορτοφόλι της με τα χρήματα είχε βρεθεί από μία ρεθυμνιώτισσα, στο πάρκινγκ, όμως λόγω του ότι η κυρία αυτή ήταν βιαστική για να αναχωρήσει με το πλοίο από τα Χανιά, το πήρε μαζί της και το παρέδωσε στην χανιώτικη αστυνομία αναφέροντας που το είχε βρει. Η αστυνομία επικοινώνησε με τους ανθρώπους του πάρκινγκ, πήρε τα στοιχεία της Ελβετίδας, η οποία, έχοντας πια χάσει την ελπίδα της πως θα βρει το πορτοφόλι και τα χρήματα, πήρε ένα ανέλπιστο δώρο. Μάλιστα, στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά με την κυρία που το βρήκε, ευχαριστώντας την θερμά και για την πράξη της και για την ποιότητα των ανθρώπων της Κρήτης, όπως φαίνεται και από το μήνυμα που της έστειλε. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα