22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑYour Majesty - Η κορυφαία περιποίηση νυχιών τώρα και στο Πικέρμι

Your Majesty – Η κορυφαία περιποίηση νυχιών τώρα και στο Πικέρμι

Ένα νέο κατάστημα περιποίησης νυχιών άνοιξε τις πύλες του στο εμπορικό κέντρο Πικερμίου.

Με λονδρέζικο όνομα και φινέτσα, το Your Majesty δίνει ένα διαφορετικό, οικολογικό τόνο στην περιποίηση των άκρων χρησιμοποιώντας βερνίκια που εισάγουν αποκλειστικά από το Λονδίνο και το Παρίσι, έχοντας συστατικά είτε το οξυγόνο είτε λαχανικά όπως καρότο, πατάτα κα.

Το έμπειρο, ευγενικό και εχέμυθο προσωπικό, έρχεται να συμπληρώσει η εξειδικευμένη ποδολόγος, η οποία αναλαμβάνει κατόπιν ραντεβού ειδικές περιπτώσεις προβληματικών καταστάσεων νυχιών των ποδιών.

Η εμπειρία στα Your Majesty ξεπερνά ότι ξέρατε στην περιποίηση των άκρων καθώς για πρώτη φορά ένα brand περιποίησης άκρων συνδυάζει την υγεία με το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Για σας κυρίες μου που προτιμάτε το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών είναι καιρός να ξεχάσετε τον τροχό που ταλαιπωρεί και αποδυναμώνει τα νύχια με δυσάρεστα αποτελέσματα που ήδη έχετε βιώσει. Στα Your Majesty η αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού γίνεται με ατμό, ώστε να διατηρήσει τα νύχια σας υγιή ακόμα και μετά από συνεχείς τοποθετήσεις, γιατί όπως μας εκμυστηρεύτηκαν, το μυστικό κρύβεται στη σωστή τοποθέτηση αλλά κυρίως στην σωστή αφαίρεση του ημιμόνιμου για την μακροπρόθεσμη υγεία της κεράτινης στοιβάδας.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνεχή εκπαίδευση των υπαλλήλων τόσο σε νέες τεχνικές όσο και σε μια ενιαία συμπεριφορά, ώστε η εμπειρία σας να είναι πάντα κορυφαία, σε όποιο κατάστημα και  αν βρεθείτε.

Προς τούτο καταθέτουμε την προσωπική εμπειρία μας, μετά την πρόσφατη -κατόπιν ραντεβού- επίσκεψή μας στο κατάστημα. Την ευγενική υποδοχή διαδέχτηκε η προσεκτική περιποίηση των νυχιών μας, αλλά κι η απόλαυση ενός ευεργετικού μασάζ στα κάτω άκρα, που συνέτεινε στην ευεξία που νιώσαμε μετά απ’ το πολύχρονο lockdown.

Να σημειώσουμε την ευχάριστη συζήτηση με τις νεαρές κυρίες, την Μαρία και τη Νικολέτα, που έκανε το χρόνο να περάσει όμορφα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Νικολέτα για την άψογη περιποίηση των νυχιών μας.

Ιδιαίτερη αξία έχει και ηθική διάσταση του εγχειρήματος καθώς όλα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε ή αγοράσετε δεν δοκιμάζονται σε ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς έχοντας αναπτύξει άλλα δύο καταστήματα, στην Ελευσίνα και το εμπορικό κέντρο River West στη Λεωφόρο Κηφισού (δίπλα στο ΙΚΕΑ).

Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2106036023 ή ηλεκτρονικά στο

https://www.uala.gr/your-majesty-pikermi_lewforos-marathwnos-63-190-09-pikermi

Δεν χρειάζεται επίσης ν’ ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε το ραντεβού σας, μέσω sms γίνεται επιβεβαίωση αλλά και υπενθύμιση απ’ την εταιρεία.

Καλοτάξιδο Your Majesty, Καλές δουλειές!

 

Ελευσίνα: Β.Λάσκου 6Β, (πλησίον αρχαιολογικού χώρου), 19200 Ελευσίνα

Τηλ. 2105561677

 

Εμπορικό κέντρο River West: Λ. Κηφισού 98, 12241 Αιγάλεω

Τηλέφωνο: 2105625009

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα