22.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΓΙΟΡΤΗ ΘΕΡΟΥΣ ΑΛΑ ΔΙΩΝΗ

ΓΙΟΡΤΗ ΘΕΡΟΥΣ ΑΛΑ ΔΙΩΝΗ

Μοσχοβόλησε καλοκαιράκι κι ο κόσμος, θέλει να γυρίσει τον δίσκο στο πικάπ απ’ την χαρούμενη πλευρά…Πέρασε ένας ακόμα χειμώνας με ίντριγκες, μνημόνια, παχιά λόγια και μπλα – μπλα… αδειάσανε τα πορτοφόλια και τα γκουρμέ φαγητά είναι για λίγους! Σουβλάκι, μπυρίτσα, παρεΐτσα κι αφήστε τα παιδιά να παίξουνε στην αλάνα κυνηγητό και να χορέψουνε!

Γιορτή του θέρους κι ένα δειλό πανηγυράκι, ξεπρόβαλε κάτω από τα πεύκα στην Διώνη, εδώ κοντά στο Πικέρμι μας! Αγκαλιές, φιλιά, γέλια, μουσική ζωντανή κι η Σύλβια με την δυνατή της φωνή, να τραγουδάει ακούραστη… Πόζες πολλές, με χαμόγελα, με τσαχπινιά κι αέρα εξουσίας!… Φωτογράφεεε βγάλε μας μια φωτογραφία, περίμενε, Δήμαρχε, Αντιδήμαρχε, Πρόεδρε, επικεφαλής έλα, έλα και συ, πάρε κόσμε οι εκλογές φτάνουν… Παρούσα κι αντιπροσωπεία απ’ το σύλλογο γυναικών Ιωνίδες, ντυμένες στα λευκά! 

Όμορφο βραδάκι, οι διοργανωτές τρέχουν, η εξυπηρέτηση καλή κι η τσίκνα να γαργαλάει την μύτη! Κόσμος γνωστός, κάτι που δεν περίμενα να ζήσω εδώ στας Αθήνας!

Ματούλααα, Μαριάνθηηηη, Εφηηηηη, Δήμητραααα, Μαρθούλααα… Ωωωωωω πόσο χαίρομαι που σας βλέπω! Να είμαστε καλά και του χρόνου και, ότι έλλειπε φέτος να το χαρούμε του χρόνου!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα