21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Α΄ ΚΥΚΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Α΄ ΚΥΚΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2016-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, τμήματος Δήμου Παιανίας: «Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις».

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν ανεξαρτήτως εάν είναι Δημότες ή όχι, του Δήμου Παιανίας, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Η ικανότητα της σωστής επικοινωνίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη της επικοινωνίας και να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά. Εισηγητές στον κύκλο αυτό θα είναι 10 από τους πλέον ειδικούς σε θέματα επικοινωνίας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Τετάρτη, ώρες 17:00 έως 20:00, στην Αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας, οδός  Σπύρου Αγγελή 14.

Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο.
Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/τρίτεκνους/μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.
Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Παιανίας.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα