27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΜΕ Δ.Σ. “ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ”

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΜΕ Δ.Σ. “ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ”

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα συμμετοχικότητας–διαβούλευσης του με φορείς και συλλόγους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Δαμιανός Φαφούτης, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Δημιουργίας» συναντήθηκε με την Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Φαφούτη:

Μαζί με τους συνεργάτες μου Μαρία Αποστολάκη, Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη, Δημήτρη Μακρή και την έφορο μουσικού τμήματος του κεντρικού Λυκείου Ελληνίδων Ειρήνη Σαρρηκώστα είχαμε συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του “Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας”.

Το παράρτημα του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας έχει μακρά ιστορία και δράση στο τόπο μας αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά τόσο της Ελληνικής παράδοσης όσο και της τοπικής κουλτούρας. Διαθέτει γύρω στα 300 μέλη και πολλά θεματικά τμήματα. Άξια αναφοράς η πλούσια ιματιοθήκη που διαθέτει με πληθώρα παραδοσιακών φορεσιών που πρέπει να αναδειχθεί.

Συζητήσαμε για τον ρόλο του Λυκείου Ελληνίδων στο Δήμο μας και τις προοπτικές του. Τα θέματα χρηματοδότησης και στέγασης που απασχολούν τόσο το Λύκειο Ελληνίδων όσο και άλλους συλλόγους – φορείς.

Συγκλίναμε στην άποψη ότι η Ραφήνα και το Πικέρμι έχουν αναξιοποίητους ιστορικούς και πολιτιστικούς πόρους. Παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας για την αξιοποίηση αυτών και το σχέδιο μας για ανάδειξη του Δήμου μας ως πολιτιστικό κέντρο Ανατολικής Αττικής.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την πρόεδρο κα. Γκατσοπούλου Εύη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Το πρόγραμμα συναντήσεων με φορείς συνεχίζεται. Στόχος μας η συμμετοχικότητα όλων στην διαμόρφωση ενός ελπιδοφόρου και ρεαλιστικού προγράμματος δράσεων για την επόμενη τετραετία. Μια τετραετία όπου ο τόπος έχει ανάγκη να βγει από την στασιμότητα και την παρακμή.

 

Δαμιανός Φαφούτης

“Συμμαχία Δημιουργίας”

Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα