23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΤΟ 21ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AIMS

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΤΟ 21ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AIMS

Χαιρετισμό εκ μέρους της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, απηύθυνε  ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, κατά την διεξαγωγή του 21ου Παγκόσμιου Συνεδρίου AIMS που πραγματοποιήθηκε στο Crowne Plaza Athens City Center.

Συγκεκριμένα, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  Αθλητισμού τόνισε τα εξής:

Η AIMS η οποία αρχικά ιδρύθηκε με την ιδέα της παροχής ενός φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών, που θα βοηθούσαν στην βελτίωση της διοργάνωσης του Μαραθωνίου και των αγώνων μεγάλων αποστάσεων, σημείωσε από το πρώτο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το 1982 έως σήμερα  αξιοσημείωτη πρόοδο.

Η ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών, τεχνογνωσίας  αλλά και η θέσπιση βασικών κανόνων  που διέπουν τον Μαραθώνιο και τους διεθνείς αγώνες δρόμου, σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αθλητικών Ομοσπονδιών (IAAF), την έχουν καθιερώσει ως την κύρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη και την πρόοδο των αγώνων αυτών σε όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του 21ου παγκόσμιου Συνεδρίου AIMS που πραγματοποιείται στην Αθήνα, στέκεται αρωγός και ως συνδιοργανωτής προσπαθεί να συμβάλει στη επιτυχή έκβαση του.

Θα ήθελα λοιπόν να σας καλωσορίσω στο συνέδριο, το οποίο είμαι  βέβαιος ότι θα υπερασπιστεί τις οικουμενικές αρχές του Μαραθώνιου σε όλο τον κόσμο και εύχομαι οι εργασίες του να  στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα