22.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΑ «ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ» ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟ 10Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΙΡΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ

ΤΑ «ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ» ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟ 10Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΙΡΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ

Το Θεατρικό Εργαστήρι ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Πετρινόλη, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2018.

Το Θεατρικό Εργαστήρι είναι ένας από τους 10 ερασιτεχνικούς θιάσους που προκρίθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής για να διαγωνιστούν ενώπιον του κοινού, μεταξύ 72 υποψηφιοτήτων από 56 πόλεις της Ελλάδας. Θα λάβει μέρος στο φεστιβάλ παρουσιάζοντας το δρώμενο «Όνειρα» του συγγραφέα Παναγιώτη Μέντη.

«Η συμμετοχή του Θεατρικού Εργαστηρίου ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ σε έναν θεσμό με πανελλήνια εμβέλεια, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στις θεατρικές μας ομάδες, από ανθρώπους με μεράκι και πραγματική αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία, με τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά θα εκπροσωπήσουν επάξια τον τόπο μας» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης. 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα