15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟ ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ «ΤΡΩΑΔΕΣ» ΣΤΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΤΟ ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ «ΤΡΩΑΔΕΣ» ΣΤΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα δημιουργεί μία Αλυσίδα Αγάπης με μία ξεχωριστή παράσταση του έργου «ΤΡΩΑΔΕΣ» το Σάββατο 16 Απριλίου στις 21:00

Το 1989 μια μικρή ομάδα ανθρώπων με την παρακίνηση του ανθρώπινου και καλλιτεχνικού ήθους του αυθεντικού λαϊκού ηθοποιού Βασίλη Τσαγκλου, «θεμελιωτή», «δάσκαλου» και σκηνοθέτη δημιουργεί την πρώτη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

27 χρόνια μετά, το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και την αγάπη του κοινού. Η Κεντρική Σκηνή του θεάτρου με 25 θεατρικά έργα μέχρι σήμερα και πάνω από 100 βραβεία σε φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου που έχει συμμετάσχει σε όλη την Ελλάδα, έχει κάνει συνώνυμο το όνομά της με μία εξαιρετική προσπάθεια και αποτέλεσμα ανθρώπων που αγαπούν το θέατρο και φροντίζουν μέσα από αυτό να διδάσκονται και να διδάσκουν.

Έχοντας πάντα στο μυαλό την αγάπη του κόσμου, η θεατρική ομάδα της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα δημιουργεί την δική της αλυσίδα αγάπης επιστρέφοντας επί της ουσίας σε χρηματική βοήθεια την αγάπη αυτή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και έχουν σταθεί αρωγοί της σε κάθε βήμα.

Η επίσημη πρώτη της αλυσίδας αγάπης είναι με την παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη σε μετάφραση Γιάννη Τσαρούχη και σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη το Σάββατο 16 Απρίλιου στις 9 το βράδυ στο Evelyn’s Dance Studio (Λ.Μαραθώνος 77 – Νέα Μάκρη). Το έργο παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2015 & θεωρείται το κορυφαίο αντιπολεμικό έργο της παγκόσμιας δραματουργίας. Στο πλαίσιο της περιοδείας του έργου σε όλη την Ελλάδα απέσπασε 19 επαίνους και διακρίσεις με την πιο πρόσφατη στο 32ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, τον Μάρτιο 2016, όπου τιμήθηκε με το Βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου και το Βραβείο Μουσικής.

Αντί συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, θα υπάρχουν «κρίκοι» όπου ο καθένας θα δίνει το αντίτιμο που επιθυμεί για να τον αποκτήσει. Ο κάθε κρίκος θα κρεμιέται σε ειδική κατασκευή κατά την είσοδο του θεατή ώστε να δημιουργηθεί και πραγματικά μία αλυσίδα αγάπης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 22940 69822

Website: www.dithema.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/DimotikoTheatroMarathona/

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα