21.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ & ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ CHOCOLOVE

ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ & ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ CHOCOLOVE

Η δεύτερη μέρα του chocolove της Εστίας στο Πικέρμι απέδειξε ότι οι κάτοικοι της περιοχής κι όχι μόνο, στηρίζουν τις δράσεις της Εστίας έχοντας αγαπήσει τους ιδιαίτερους ενοίκους του σπιτιού «Λίλιαν» στη γωνία των οδών Ξανθίππου & Καραϊσκάκη, παρότι έχουν μόνο λίγο χρόνο που κατοίκησαν κοντά τους.

Η διαπίστωση αυτή δεν είναι τυχαία όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος αφού στη 2ημερη εκδήλωση Chocolove που διοργάνωσε η πρόεδρος της Εστίας κ. Προκοπάκη για πρώτη φορά στη γειτονιά του τρίτου σπιτιού, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τα προς πώληση προϊόντα σοκολάτας εξαντλήθηκαν.

Σήμερα απ’ το πρωί άρχισαν οι επισκέψεις μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν η Πρόεδρος του παραρτήματος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Ψυχικού κ. Σίκη Παπαϊωάννου, η κ. Δέσπω Κοτσιοπούλου ιδιοκτήτρια της ΙΟΝ, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου κ. Αλέξανδρος Καφέζας με τη Γραμματέα κ. Έφη Μάτσου, ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα κ. Σπύρος Λιβαθινός, η πρόεδρος των Lions Ν. Μάκρης κ. Τόνια Παυλίδη, ο πρόεδρος του συλλόγου Ενότητα Διασταύρωσης Ραφήνας κ. Γιάννης Ξουρίκης, η γραμματέας του συλλόγου Μελτέμι κ. Ιφιγένεια-Άννα Βαρδοπούλου, καθηγήτριες-δασκάλες των σχολείων και κάτοικοι Πικερμίου, ο υπεύθυνος του σπιτιού της Αμυμώνης στο Πικέρμι κ.  Αλέξανδρος Αντωνίου, η κ. Φανή Ψαθά σύζυγος του Βασίλη Κολλάρου του παλαιστικού συλλόγου Ρ-Π με τη κορούλα τους και τον 9μηνο γιό της, αλλά και αρκετές φίλες της δομής απ’ την Αθήνα, ενώ αργά το απόγευμα αναμένονταν μέλη του συλλόγου γυναικών Ιωνίδες.    

Η κ. Προκοπάκη μας δήλωσε ότι είναι χαρούμενη απ’ τη προσέλευση φίλων της Εστίας τόσο  απ’ την Αθήνα, αλλά κυρίως απ’ το Πικέρμι, στη πρώτη αυτή δημόσια εκδήλωση της δομής, που αποτελεί έναυσμα για μελλοντικές ακόμα πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Επίσης θέλησε να ευχαριστήσει τους χορηγούς, ΙΟΝ – Oscar – Dures du Gout – Slim Bites – ζαχαροπλαστεία ΚΑΜΕΛΙΑ – NOUGAT – MELINI – Ξηροί καρποί PISTACHIO και ιδιαιτέρως το κ. Στραφτιώτη για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του πολυχώρου «Οινοτροπία».  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα