24.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑποχαιρετισμός πρώην Δ.Σ. Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας “ΑΡΑΦΗΝ”

Αποχαιρετισμός πρώην Δ.Σ. Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας “ΑΡΑΦΗΝ”

Αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι,
Μετά τη Γενική Συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας “ΑΡΑΦΗΝ” της 24ης Φεβρουαρίου 2020, σήμερα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και ολοκληρώθηκε η παράδοση – παραλαβή από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ως εκ τούτου, με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας αποχαιρετίσουμε ως ΔΣ και να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, τους συνεργάτες μας, τους υπεύθυνους των τοπικών ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών sites και όλους όσους μας υποστήριξαν.
Ευχόμαστε στα νέα σώματα της Λέσχης καλή επιτυχία στο έργο τους και να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και συντροφικότητα με εμάς και τα υπόλοιπα μέλη των προηγούμενων ΔΣ και ΕΕ, από το 2015 έως και σήμερα.
Από τη δική μας μεριά, δεσμευόμαστε όλοι ότι θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στις δραστηριότητες της λέσχης μας και θα είμαστε στη διάθεση των νέων μελών του ΔΣ και της ΕΕ για ότι χρειαστούν. Εξ άλλου κάποιοι από εμάς είναι μέλη και στα νέα σώματα. Όπως είπε ένα από τα μέλη μας στη Γενική Συνέλευση: η Λέσχη είναι σαν ένα ανοικτό παράθυρο που επιτρέπει να μπει καθαρός αέρας στα πολιτιστικά δρόμενα του τόπου μας. Ας είμαστε όλοι μαζί της.
Με εκτίμηση,
Βλαδίμηρος Καϊσερλόγλου
Έλλη (Λίλη) Αυλωνίτου
Τασούλα Δημοπούλου
Γεώργιος Δουβίτσας
Χρήστος Κατσουλιέρης
Δημήτρης Πετράκης
Μαρία Τατιάνα Πουλογιάννη

Email: [email protected]
Τηλ. Επικοινωνίας: 6989-449110 Ελ.Βενιζέλου 21 Ραφήνα , Τ.Κ. 19009

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα