21.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΣΑ Διονύσου ΧΑΝΤΜΠΟΛ : Δωρεάν συνδρομή για 1 έτος για τα κορίτσια...

ΑΣΑ Διονύσου ΧΑΝΤΜΠΟΛ : Δωρεάν συνδρομή για 1 έτος για τα κορίτσια του Δήμου Διονύσου

Ξεχωριστή προσφορά άθλησης του ΑΣΑ Διονύσου (ΑΣΑΔ) για όλα τα κορίτσια του Δήμου Διονύσου που είναι γεννημένα από το 2008 έως το 2011.

Προσκαλούνται τα κορίτσια από όλες τις περιοχές του Δήμου Διονύσου, να πάρουν μέρος στις δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις χάντμπολ, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27/3 , ώρα 6.30μμ και την Παρασκευή 29/3, ώρα 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Στεφάνου (Καραολή & Δημητρίου 32), με σκοπό να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα του χάντμπολ . Το άθλημα του χάντμπολ στην περιοχή, έχει σημειώσει σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο και έχει δώσει την δυνατότητα σε πολλά κορίτσια-αθλήτριες , να αναδειχθούν Πρωταθλήτριες Ελλάδος (μέσω σωματειακού και σχολικού αθλητισμού), να ανταμειφθούν με μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις να αγωνίζονται σήμερα στην γυναικεία ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου στην Α2 Εθνική κατηγορία , αλλά και σε άλλες ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Σε περίπτωση εγγραφής στον ΑΣΑΔ, μετά τις δοκιμαστικές προπονήσεις, οι νέες αθλήτριες χάντμπολ θα έχουν το προνόμιο να λάβουν δωρεάν συνδρομή για ένα ολόκληρο έτος με την υποστήριξη της εταιρείας VENUS που στηρίζει την λειτουργία της αγωνιστικής ομάδας Κορασίδων του ΑΣΑΔ, συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και ενισχύει την προώθηση του ομαδικού αθλητισμού στην νεολαία.

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές μέχρι 5/4. Για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6944141775, κ. Γιάννης Χήνος (Προπονητής Ακαδημιών ΑΣΑΔ)

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα