16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣCHOCOLOVE: ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ EVENT ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

CHOCOLOVE: ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ EVENT ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Σοκολατένια πρωτομηνιά, κάναμε στο χώρο εκδηλώσεων Οινοτροπία στο Πικέρμι,  παρέα με την πρόεδρο της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία» κ. Έφη Προκοπάκη και μέλη του Δ.Σ.   

Το Choco love/σοκολατένια αγάπη που για πρώτη φορά εγκαινιάζει η Εστία στο Πικέρμι όπου λειτουργεί το τρίτο της σπίτι «Λίλιαν», μας έφερε σε επαφή με μια γκάμα σοκολατένιες δημιουργίες και σπιτικά λικέρ-σφηνάκια σε τιμές πολύ προσιτές από 1 έως 12 ευρώ, καθώς είναι αποτελέσματα του εργαστηρίου της Εστίας στο Νέο Ψυχικό.

Από τις 10 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτες επισκέπτριες απ’ την Αθήνα, μεταξύ τους η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Νατάσα Αγγελάκη-Λυκούρη συνοδευόμενη από φίλες της μία εκ των οποίων έχει παραθεριστική κατοικία στη Ν. Μάκρη.

Επί τη ευκαιρία αφού πέρασαν ένα όμορφο πρωϊνό πίνοντας το καφέ τους και δοκιμάζοντας νόστιμες κρέπες με σοκολάτα, αγόρασαν αρκετά προϊόντα και φεύγοντας επισκέφτηκαν το σπίτι «Λίλιαν» λίγα μέτρα πιο κάτω.

Το απόγευμα αναμένεται μεγάλη προσέλευση μελών τοπικών συλλόγων της περιοχής και κατοίκων Ραφήνας και Πικερμίου. Το “Οινοτροπία» θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 8 το βράδυ σήμερα και αύριο 2 Μαρτίου απ’ τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Να μη ξεχάσετε να αγοράσετε χαριτωμένα βραχιολάκια για το Μάρτη που υπάρχουν αραδιασμένα δίπλα στο ταμείο.

Όπως θα διαπιστώσετε απ’ τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο η ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων σοκολάτας είναι μεγάλη με ευφάνταστα δημιουργήματα που αποτελούν δώρα μοναδικά για εκλεκτούς φίλους/ες σας. Σας περιμένουμε το απόγευμα και αύριο να πιούμε μια ζεστή σοκολάτα παρέα.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα