19.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΝΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΑΝΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΛΑΥΡΙΟΥ

Όπως μας πληροφορεί ο καλός φίλος Σαράντος Ρέτσος διαχειριστής της ομάδας «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο…Λαυρεωτικής» σήμερα ολοκληρώθηκε η ανέλκυση της μοτοσυκλέτας και των προσωπικών αντικειμένων, του άτυχου αστυνομικού, που είχε το θλιβερό ατύχημα στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος, στην Καμάριζα Λαυρίου, κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων motocross, μετά από πολύωρη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λαυρίου, με επικεφαλής τον διοικητή Σπύρο Παπαστάθη.

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός μοτοσικλετιστής έπεσε ξαφνικά προ ημερών με την μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι βάθους 40 μέτρων και ανασύρθηκε νεκρός.
Παρόντες στην σημερινή επιχείρηση ήταν συγγενείς του άτυχου άνδρα, η τροχαία Κερατέας, η πυροσβεστική Λαυρίου και ο Σύλλογος Αθλητισμού Στρατιωτικών Εφέδρων. Όπως είπε ο κ. Παπαστάθης η επιχείρηση ήταν πολύ δύσκολη, το πηγάδι ήταν 40 μέτρα, η μηχανή ήταν φρακαρισμένη και βυθισμένη στον πυθμένα…..εκεί βρέθηκε το κράνος και τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού άνδρα. Ο κ. Παπαστάθης ευχαριστεί θερμά τον Σ.Σ.Α. Εφέδρων για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στην όλη επιχείρηση….

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα