27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚυκλοφόρησε η «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου» του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου για τη σεζόν...

Κυκλοφόρησε η «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου» του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου για τη σεζόν 2023-24

Απόκτησε την κάρτα τώρα!!! Γίνε συνεπιβάτης στο ταξίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, με αφορμή τη συμμετοχής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, εξέδωσε την «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου», προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος, η γυναικεία ομάδα και οι ακαδημίες.

Το κόστος απόκτησης της είναι 30 ευρώ και με την απόκτηση της,  ο κάτοχος συμμετέχει παράλληλα στις κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, με πλούσια δώρα από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και καταστήματα.

Η «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου» του ΑΣΑΔ απευθύνεται επίσης σε όλους τους φίλους του συλλόγου, τα μέλη, αλλά και τους επιχειρηματίες – ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν δώρα για τις εβδομαδιαίες κληρώσεις, με ανταποδοτική προβολή τους στον «Οδηγό Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων», που θα διατίθεται στους κατόχους, αλλά και στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.asad.gr  .

Απόκτησε την κάρτα τώρα!!! Γίνε συνεπιβάτης στο ταξίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Πληροφορίες:

www.asad.gr  , fb : Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ – ASAD Handball Club , 6944866067

Γραφείο Τύπου

ΑΣΑΔ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα