17.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΤΑΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ… Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ… Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ!

Κατά την προχθεσινή τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ βρεθήκαμε μπροστά σε μια καταφανέστατη αδικία. Μετά την απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μην κατέβει στον αγώνα με την ομάδα της Κύμης. Η ομάδα της Κύμης πήρε τους βαθμούς της νίκης άνευ αγώνα με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας Μπάσκετ του Λαυρίου. Δηλαδή η ομάδα του Λαυρίου να γίνει θύμα του τσακωμού συγκεκριμένων συμφερόντων που όλοι γνωρίζουμε και όλοι οι υγιείς φίλαθλοι αποδοκιμάζουν.
Η ομάδα του Λαυρίου αποτελεί κόσμημα για τις ομάδας της Α1, είναι υγιής οικονομικά, συνεισφέρει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Λαυρεωτικής, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα μέσα για θέματα βίας, πάρα μόνο για την υγεία που απορρέει από την λειτουργία της και το φίλαθλο πνεύμα του κοινού της.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΑΚΕ μετά από πρόταση του Προέδρου της Ομάδας του Λαυρίου αποφασίσθηκε ομόφωνα η αναδιάρθρωση της Basket League, ώστε οι 14 ομάδες να γίνουν 16 με αποτέλεσμα η ομάδα του Λαυρίου να κατοχυρώσει αυτό που κέρδισε στον αθλητικό χώρο και έχασε στα χαρτιά.
Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για την αναδιάρθρωση της Basket League, πιστεύοντας πως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα κάνει δεκτή την συγκεκριμένη απόφαση. Δηλώνουμε την απερίφραστη στήριξη μας στην ομάδα του Λαυρίου και τονίζουμε σε κάθε κατεύθυνση πως δεν θα αφήσουμε ομάδες που είναι κόσμημα για τον Ελληνικό Αθλητισμό να γίνει θύμα συμφερόντων που θέλουν να γυρίσουν το μπάσκετ χρόνια πίσω.

Παναγιώτης (Πάνος) Σκουρολιάκος

Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

 

Βασ. Σοφίας 2 (Μέγαρο Βουλής), 10021 Αθήνα

Τηλ.2103708473-4,fax:2103707576,e-mail: [email protected]

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα