17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣTA “ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ” ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΙΡΑΣ “ΜΩΜΟΣ Ο ΠΑΤΡΕΥΣ”

TA “ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ” ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΙΡΑΣ “ΜΩΜΟΣ Ο ΠΑΤΡΕΥΣ”

Το Θεατρικό Εργαστήρι ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού, συμμετείχε με επιτυχία στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», που διοργανώθηκε στην Πάτρα από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Το Θεατρικό Εργαστήρι έλαβε μέρος στον διαγωνισμό παρουσιάζοντας το δρώμενο «Όνειρα» του Παναγιώτη Μεντή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πετρινόλη. Τους ρόλους υποδύθηκαν οι Χρήστος Πιζάνιας (Άλφα), Αναστασία Βαλαχή (Βήτα) και Πέτρος Τρίχας (περαστικός). Τη μουσική επιμέλεια είχε η Γιούλη Μακρή και την επιμέλεια κοστουμιών η Αναστασία Βαλαχή.

Η παράσταση απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το κοινό, ενώ τα μέλη της ομάδας παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, ειδικά φιλοτεχνημένο με έμπνευση από το σατιρικό νόημα του δεκάλεπτου δρώμενου. 

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων, «Μώμος ο Πατρεύς» είναι ένα αφιέρωμα στη σάτιρα, με παραστάσεις μικρής διάρκειας από ερασιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα. Συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Πατρέων, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μουσικοσυνθετών. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα