21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ...

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ»

Μια όαση δροσιάς σας περιμένει την Παρασκευή 30 Ιουνίου στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου «Το Δεινοθήριο» (Αγ. Παρασκευής 8 στο Πικέρμι), όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Γιώτας Μάρκου «Χορός Σαλτιμπάγκων».

Μέσα στον καύσωνα η ποιητική συλλογή της Γιώτας θα χαρίσει τη δροσιά των αφηγημάτων της συγγραφέως, που σαν σαλτιμπάγκοι ξεπηδούν και αρχίζουν χορό. Ένα χορό που θα παρασύρει μαζί του το ακροατήριο που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε μια λογοτεχνική εμπειρία, σ’ ένα χώρο όπου ο πρόεδρος Αλέξανδρος Καφφέζας και τα μέλη του συλλόγου θα μας υποδεχτούν με τον παραδοσιακό τρόπο της τοπικής φιλοξενίας.  

Και μη ξεχνάτε:

Για τη συγγραφέα Γιώτα Μάρκου, που έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος Σπάτων & Σπάτων-Αρτέμιδας υπεύθυνη με εξαιρετική επιτυχία στον τομέα των πολιτιστικών του δήμου, θα μιλήσει ο Θανάσης Μαργέτης επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Σπάτων και μετέπειτα πρώην αντιδήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η φιλόλογος και πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Χριστίνα Παναγιώτου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης Μηχανολόγος – Μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτών Αττικής και οι κυρίες Λήττα Γεωργοπούλου τ. αεροσυνοδός και Μαρία Μπερτόλη βιολόγος. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αγγελική Ραγκούση, ενώ τελευταία θα μιλήσει για το πόνημά της, αλλά και την καινούργια της δουλειά η συγγραφέας Γιώτα Μάρκου, η οποία επίσης θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Με χαρά θα σας υποδεχτούμε όλους εκεί!    

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα