29.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για τη βράβευση προσώπων που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Αυτοδιοίκηση και το κοινωνικό σύνολο, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ως ένα αυτοδιοικητικό πρόσωπο με πολύχρονη παρουσία στα κοινά.

Ο κύριος Φιλίππου στον σύντομο χαιρετισμό του, ως πρώην πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ και πρώην Δήμαρχος Καλυβίων και μετέπειτα Σαρωνικού, δήλωσε συγκινημένος που βρέθηκε ξανά με παλιούς του συναδέλφους με τους οποίους τους ενώνουν κοινές διαδρομές και κοινή πορεία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τόνισε ότι η διαδρομή που ακολουθούν όσοι ασχολούνται με την Τ.Α. προσφέρει μοναδικές στιγμές και συγκλονιστικές εμπειρίες. Η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας τρόπος ζωής, στον οποίο αν κάποιος δεν αφοσιωθεί και αφιερωθεί, δεν μπορεί να αποδώσει και να προσφέρει ακριβώς γιατί σχετίζεται με τον ανθρώπινο παράγοντα και τις τοπικές κοινωνίες.

Απευθυνόμενος στους διοργανωτές, ο Αντιπεριφερειάρχης τους συγχάρηκε για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν τα Βραβεία Αυτοδιοίκησης και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Σημειώνουμε ότι τα πρόσωπα που τιμήθηκαν ήταν: για την κοινωνική τους προσφορά ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, για τη στήριξή τους στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας και πρώην Υπουργός Σταύρος Μπένος και η πρώην Γενική Διευθύντρια του ΥΠ.ΕΣ. Δήμητρα Κουτσούρη και τέλος για την προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση ο πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης, πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και πρώην Νομάρχης Αθηνών Δημήτρης Ευσταθιάδης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Αντιπρόεδρος της ΠΕΔΑ Γιώργος Ιωακειμίδης, ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος και η πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Φωτεινή Σακελλαρίδου. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα