27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής της Δ.Κ. Μελισσίων  Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για το Νέο Έτος.

Μετά την Δοξολογία ακολούθησε η κοπή Πίτας του Ιερού Ναού από τον εφημέριο του ναού πατέρα Θεόδωρο, όπου ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται τόσο από πλευράς Εκκλησίας όσο και από πλευράς Δήμου για την ενδυνάμωση και διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και την στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων και κάλεσε τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα στην Εκκλησία και στον Δήμο.

Στην Δοξολογία και στην κοπή της πίτας, παρέστησαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Σεβαστός Βορέας, η Δημοτική Σύμβουλος κα Καίτη Μασμανίδου, ο Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου κος Κωνσταντίνος Καζάκος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Νικόλαος Δροσάτος και Αθανάσιος Μπάρκας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Παναγιώτης Μούστρης και κ. Βασίλειος Λάζος αντίστοιχα και πλήθος πιστών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα