19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ορίστε που καταντήσαμε ως Έθνος! Να αποτελεί είδηση η συλλογή και διάθεση τροφίμων τόσο στα τοπικά όσο και στα κεντρικά ΜΜΕ. Πόσο γρήγορα πήγε στα αζήτητα «να μη γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά». Ας ευχηθούμε κάποτε να σταματήσει η εικόνα των χεριών που υψώνονται για να πιάσουν στον αέρα μια σακούλα τροφίμων.

Έστω κι έτσι η προσφορά των ΑΝ.ΕΛ. στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα είναι αξιέπαινη. Κι όπως είπε ο  Ραφηνιώτης Δημήτρης Καραγεωργίου, Τομεάρχης των ΑΝ.ΕΛ. στην Ανατολική Αττική: 

“Η δράση μας αυτή είχε συνολική διάρκεια περίπου 15 ημερών κατά τις οποίες πραγματοποιήσαμε επισκέψεις και παραδώσαμε τρόφιμα “χέρι με χέρι” σε περίπου 10 οικογένειες απόρων συμπολιτών μας στην περιοχή του Δήμου.

Επιπλέον, ποσότητα τροφίμων εξασφαλίσαμε και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας το οποίο πραγματοποιεί σπουδαίο κοινωφελές έργο με την αρωγή των εθελοντών του. Τα τρόφιμα αυτά ήρθαμε να παραδώσουμε σήμερα.

Η κίνησή μας όμως αυτή, στη χρονική περίοδο που υλοποιείται, έχει κι έναν ιδιαίτερο συμβολισμό: Οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας μας χρειάζονται δίπλα τους όλο το χρόνο. Η περίοδος των εορτών μπορεί να πέρασε, αλλά οι ανάγκες τους είναι συνεχείς, ιδιαίτερα σε είδη πρώτης ανάγκης όπως τα τρόφιμα.

Στην κατεύθυνση αυτή λοιπόν δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη δράση μας για την ανακούφισή τους!”

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα