17.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜΕ ΒΟΥΛΑ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΜΕΡΟΣ ΑΝΤΙ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΜΕΡΟΣ ΑΝΤΙ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά τη χθεσινή απόφαση του εκλογοδικείου δικαιώθηκε ο Γιάννης Σμέρος που είχε προσφύγει   εναντίον της εκλογής της Δέσποινας Αφεντούλη. Οπότε την έδρα του περιφερειακού συμβούλου ανατολικής Αττικής με την παράταξη Σγουρού καταλαμβάνει ο Γιάννης Σμέρος.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να καθαρογραφτεί η απόφαση και μετά θα ακολουθήσει η ορκωμοσία του του νέου Περιφερειακού συμβούλου. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σμέρος είναι δευτερότοκος γιος του τέως περιφερειακού συμβούλου κ. Γιώργου Σμέρου και αδελφός του Κώστα Σμέρου δημοτικού συμβούλου Παλλήνης.

Δήλωση του Γιάννη Σμέρου, αμέσως μετά την απόφαση:

«Νιώθω ανακουφισμένος και πολύ χαρούμενος. Ήταν μια απόφαση που αναμφισβήτητα δικαιώνει την προσπάθεια μας, αλλά και την πραγματική διάσταση των αποτελεσμάτων.

Εύχομαι από εδώ και στο εξής οι εμπλεκόμενοι στην ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας να είναι πιο προσεκτικοί και ιδιαιτέρα κατά τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων!!!

Θέλω να ευχαριστήσω έναν – έναν ξεχωριστά, όλους εσάς, τους φίλους, τους συμπολίτες και κυρίως την οικογένειά μου, που μου στάθηκαν, με πίστεψαν και με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η πανέμορφη και γεμάτη δυνατότητες περιοχή μας, η Ανατολική Αττική, έχει τρομερές προοπτικές.

Αυτή είναι η μάχη που πρέπει να δώσουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Και για αυτές θέλω να αγωνιστώ στο πλευρό των συμπολιτών μου».

Στη φωτογραφία αρχείου από τα εγκαίνια του Κ.Υ. Ραφήνας, εικονίζεται ο Γιάννης Σμέρος ανάμεσα στον αδελφό του Κώστα (αριστερά) και τον τέως αντιδήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Παναγιώτη Σπανόπουλο

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα