22.5 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λίγες ώρες πριν κλείσουν και τυπικά τα ψηφοδέλτια και οι λίστες με τα ονόματα για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Νεκτάριος Καλαντζής με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής, με λίστα και χωρίς σταυρό, στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με τη Νέα Δημοκρατία.

Πιο αναλυτικά, αναφέρει: ΄΄ Με αφορμή τις λίστες για τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, θα πω ότι εκλογές που δε δίνεις τη μάχη του σταυρού, δεν έχουν ενδιαφέρον για έναν υποψήφιο, που χρόνια μάχεται από την πρώτη γραμμή του αγώνα με σταυρό.

Άλλωστε ΄΄το να μετριέσαι΄΄ έχει αξία. Πράγμα που κάνω από πρόεδρος του σχολείου μου ως και σήμερα, που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και που επανειλημμένως με έχει τιμήσει ο κόσμος με την εμπιστοσύνη του, ψηφίζοντάς με ως εκπρόσωπό του, στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Περιφέρειας Αττικής (πρώην Υπόλοιπο) και πρωτεύουσα της Ανατολικής Αττικής, τη Παλλήνη.

 Η συμμετοχή πολλών άξιων φίλων στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής μου δίνει για ακόμη μια φορά, την ευκαιρία να αγωνιστώ για τη νίκη της ΝΔ σε αυτές τις εκλογές, όχι από τη θέση του υποψηφίου σε μία λίστα, αλλά μέσα από την κοινωνία. Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα και άλλες αναβολές στον μεταρρυθμιστικό της δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει΄΄. Και ολοκληρώνοντας ο Νεκτάριος Καλαντζής αναφέρει ΄΄ Πλέον δεν είναι προσωπικές οι εκλογές ή νίκη κάποιου κόμματος, αλλά το ίδιο το μέλλον της πατρίδας μας. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και για την περιοχή μας, το δίλημμα είναι απλό, ή πάμε σταθερά μπροστά ή γυρνάμε ξανά πίσω στο αβέβαιο παρελθόν΄΄.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα